اکرم شکرزاده اکرم شکرزاده پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها غرور و تعصب جین آستین 3.9 109 هنر رندانه به هیچ گرفتن مارک منسون 3.9 60 نفرتی که تو می کاری آنجی توماس 3.9 11 اعتماد به نفس بیابید باربارا دی انجلیس 3.2 4 دختری آن سوی ستاره ها ال.بی. آن 4.4 1 جغدها آمده اند ما را ببرند رونالدلنارد اسمیت 3.5 5 از تبار انگلیس، دختر آفریقا گلوریا ویلن 3.4 2 داستان های خوب برای دختران جسور و بلند پرواز النا فویلی 4.0 6 فرانکشتاین = Frankenstein مری ولستونکرافت شلی 3.2 3 تابستانی با جسپر لورل اسنایدر 4.4 2 رامپ داستان واقعی رامپل استیلت اسکین لیسل شرتلیف 4.2 2 دختری آن سوی خورشید ال بی ان 4.4 1