محمدحسین عزیزی محمدحسین عزیزی پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها راهنمای صدور مجوزهای بهداشتی فرآورده های غذایی و آشامیدنی برای شرکت های دانش بنیان و هسته های فناور سعیدرضا رضائی اهری 0.0 0 آموزش پیش از ازدواج و آئین های همسرداری (ویژه دختران و پسران) نرگس شاهینی 0.0 0 تکنولوژی نانهای مسطح جلال قارونی 0.0 0 عوارض مراقبت های درمانی بیمارستانی محمدحسین عزیزی 0.0 0 راهنمای معاینه بیمار باربارا بیتز 0.0 0 تکنولوژی غلات و فراورده ها: گندم، آرد، نان، ماکارونی، بیسکوئیت، کراکر و کیک جلد 1 زهرا هادیان 0.0 0 جهان، دنیای زنده، انسان (از دیدگاه جهان بینی علمی) پرویز دبیری 0.0 0 یادنامه ی استاد دکتر پرویز دبیری 0.0 0 اهمیت غلات در تغذیه انسان 0.0 0 مجموعه سخنرانی ها و مباحث علمی ارایه شده در نخستین همایش صنایع روغن های نباتی و کره گیاهی 0.0 0 پزشکان در قلمرو فرهنگ و هنر جلد 1 محمدحسین عزیزی 0.0 0 تکنولوژی غلات و فراورده ها: افزودنی ها، مغذی ها، پوشش ها، جو و فراورده ها، ذرت و فراورده ها، برنج و فراورده ها، نشاسته و فراورده ها جلد 2 زهرا هادیان 0.0 0
محمدحسین عزیزی محمدحسین عزیزی پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها راهنمای صدور مجوزهای بهداشتی فرآورده های غذایی و آشامیدنی برای شرکت های دانش بنیان و هسته های فناور سعیدرضا رضائی اهری 0.0 0 آموزش پیش از ازدواج و آئین های همسرداری (ویژه دختران و پسران) نرگس شاهینی 0.0 0 تکنولوژی نانهای مسطح جلال قارونی 0.0 0 عوارض مراقبت های درمانی بیمارستانی محمدحسین عزیزی 0.0 0 راهنمای معاینه بیمار باربارا بیتز 0.0 0 تکنولوژی غلات و فراورده ها: گندم، آرد، نان، ماکارونی، بیسکوئیت، کراکر و کیک جلد 1 زهرا هادیان 0.0 0 جهان، دنیای زنده، انسان (از دیدگاه جهان بینی علمی) پرویز دبیری 0.0 0 یادنامه ی استاد دکتر پرویز دبیری 0.0 0 اهمیت غلات در تغذیه انسان 0.0 0 مجموعه سخنرانی ها و مباحث علمی ارایه شده در نخستین همایش صنایع روغن های نباتی و کره گیاهی 0.0 0 پزشکان در قلمرو فرهنگ و هنر جلد 1 محمدحسین عزیزی 0.0 0 تکنولوژی غلات و فراورده ها: افزودنی ها، مغذی ها، پوشش ها، جو و فراورده ها، ذرت و فراورده ها، برنج و فراورده ها، نشاسته و فراورده ها جلد 2 زهرا هادیان 0.0 0
راهنمای صدور مجوزهای بهداشتی فرآورده های غذایی و آشامیدنی برای شرکت های دانش بنیان و هسته های فناور سعیدرضا رضائی اهری 0.0 0
تکنولوژی غلات و فراورده ها: افزودنی ها، مغذی ها، پوشش ها، جو و فراورده ها، ذرت و فراورده ها، برنج و فراورده ها، نشاسته و فراورده ها جلد 2 زهرا هادیان 0.0 0