فرح رادنژاد فرح رادنژاد پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها رهبری دلیرانه چگونه رو در روشدن با آسب پذیری به کار درست، شکوفایی و خلاقیت و انسانی تر شدن کار و زندگی می انجامد برنی براون 4.0 0 واقعی شدن با شرم - تاب آوری: سفر از "مردم چه فکری خواهند کرد" به "احساس کافی بودن" برنی براون 3.0 0 کسب و کار هوشیار: چگونه از ارزش ها ارزش بیافرینیم کن ویلبر 0.0 1 بازگشت گرگ ها ابی ومبک 0.0 0 روح پول: چگونه رابطه خود را با پول و با زندگی دگرگون کنیم ترزا بارکر 0.0 0 زندگی تاب آورانه برنی براون 0.0 1 زندگی حضورمندانه: چگونه کاستی ها و نقص های ما به موهبت های زندگی ما تبدیل می شوند برنی براون 0.0 0 زندگی شجاعانه: شجاعت آسیب پذیری و تغییر شیوه زندگی، عشق ورزی، فرزند پروری و رهبری برنی براون 0.0 0