محمدعلی ایمان پور محمدعلی ایمان پور پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها مجموعه مدارک نشست و کارگاه توسعه راهبرد ملی در زمینه فناوری اطلاعات با تاکید بر توسعه محتوای بومی ایران - تهران 0.0 0 بازآفرینی دولت در عصر اطلاعات، کنش بین المللی برای اصلاح ساختار بخش دولتی با استفاده از فناوری اطلاعات ریچارد هیکس 0.0 0 مجموعه مقالات همایش سیاستها و مدیریت برنامه های رشد و توسعه در ایران تهران - اسفند 1382: سیاستهای توسعه سیاسی جلد 2 0.0 0 گزارش فناوری اطلاعات و ارتباطات در اروپا (2002) حسین مطلب پور 0.0 0 مدیریت کمیته ها در سازمان اصغر اسدی 0.0 0 گزارش فناوری اطلاعات و ارتباطات در اروپا (2003) حسین مطلب پور 0.0 0 زوال فاصله ها: چگونه انقلاب ارتباطات زندگی ما را تغییر خواهد داد؟ فرانسس کرن کراس 0.0 0 مجموعه مقالات همایش سیاستها و مدیریت برنامه های رشد و توسعه در ایران تهران - اسفند 1382: مدیریت و برنامه ریزی توسعه جلد 5 0.0 0 کاربرد روان شناسی در آموزش مدیریت دیوید استات 0.0 0 کشتارگاه سالار کنعانی 0.0 0 مجموعه مقالات همایش سیاستها و مدیریت برنامه های رشد و توسعه در ایران تهران - اسفند 1382: سیاستهای توسعه اقتصادی جلد 1 0.0 0 مجموعه مقالات همایش نقش مراکز داده در توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات 0.0 0