خواندهام جاناتان مرغ دریایی 3.7 13 کتابخانه ی نیمه شب 4.0 57 بچه مردم جلال آل احمد 3.4 39 برپا سید مرتضی میرعزآبادی 4.5 9 هنر حرف زدن موثر با بچه ها برای ایجاد تغییرهای سریع رفتاری سپیده پورنامداریان 5.0 0 برنامهریزی به روش بولت ژورنال: ردیابی گذشته، ساماندهی حال، طراحی آینده رایدر کارول 4.1 64 شهدا برای چه افقی جنگیدند؟: از جنگی که بود تا جنگی که هست وحید جلیلی 4.4 7 جاودان سید محمدعلی جمالزاده 4.0 2 کنگره تراز 0.0 0 من زینبی ام : زندگینامه و خاطرات حاجیه خانم بتول اسلامی فر مادر شهید مسعود مربوبی و خواهر شهید محمد جواد اسلامی فر گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 3.2 1