شیمی 8 کتاب فرهنگ توصیفی شیمی: انگلیسی - فارسی پرویز بالازاده 0.0 0 7 عنصر که جهان ما را دگرگون کردند جان براونی 0.0 0 دانشورزی: مهم ترین دستاوردهای ریاضی، فیزیک، مکانیک کوانتومی، شیمی، زیست شناسی و کیهان شناسی برای همگان بهرام معلمی 0.0 0 شیمی فیزیک: ترمودینامیک جلد 1 ایرا ن. لوین 0.0 0 واژه نامه علوم و فناوری شیمی: انگلیسی - فارسی، فارسی - انگلیسی علی پورجوادی 0.0 0 الیاف نساجی اکرم ابراهیم بیکی چیمه 0.0 0 تکنولوژی ریخته گری مداوم فولادها، عیوب و شناسایی محصولات = Technology of continuous casting defects & products رضا سنگری 0.0 0 تکمیل چرم عبادالله یوسف زاده 0.0 0