بهتر انتخاب کن، بهتر بخوان

رحمت واسعه

رحمت واسعه

رحمت واسعه

4.2
52 نفر |
16 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

11

خوانده‌ام

105

خواهم خواند

47

این توضیحات مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب می‌باشد.

: رحمت واسعه نام کتابی است که به همت مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت آیت الله العظمی بهجت (قدس سره) چاپ شده است. این کتاب بیان خصایص و ویژگی های سید الشهدا و یاران ایشان است از زبان و بیان یکی از مراجع تقلید که به زیست اخلاقی و عرفانی شهره هستند. کتاب در سه بخش اصلی تنظیم شده است؛ روایتی از سیره و روش آیت الله بهجت، گزیده ای از بیانات ایشان و پرسش ها و پاسخ ها. شوق زیارت روایتی از سیره و روش شرح از زندگانی این عالم و مرجع با تأکید بر سیره حسینی ایشان است.برای تنظیم و نگارش این بخش علاوه بر مصاحبه ها و مستندات موجود مصاحبه های جدیدی نیز با تمرکز بر حب و علاقه ایشان به امام حسین (ع) تدارک دیده شده و از آنها استفاده شده است. بخش دوم که مفصل ترین بخش کتاب است مجموعه بیانات شفاهی و مکتوب ایشان در خصوص ائمه بالخصوص امام سوم شیعیان است. بخش های شفاهی شامل صوت و تصویر دروس خارج و همچنین دیدارهای ایشان است. پخش سوم پرسش ها و پاسخ ها نیز درواقع همان بیانات ایشان است که به خطر اسلوب خاصش ـ پرسش و پاسخ ـ به طور جداگانه آورده شده است. در انتهای کتاب نیز کتابنامه، فهرست اعلام و فهرست تفصیلی آمده است.

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به رحمت واسعه

نمایش همه

لیست‌های مرتبط به رحمت واسعه

زندگانی امام حسن مجتبی (ع)پس از چهل سال: نگاهی نو به زمینه های صلح امام حسن (ع) در چهل سالگی حکومت اسلامی پیامبر (ص)صلح امام حسن: پرشکوه ترین نرمش قهرمانانه تاریخ

از صلح تا قیام

17 کتاب

بستهٔ پیشنهادی با رنگ و بوی امام حسن و امام حسین سلام‌الله علیهما وضعیت، وضعیتی نبود که امکان داشته باشد امام حسن مجتبی (ع) غلبه پیدا کند. همه عوامل، در جهت عکس غلبۀ امام مجتبی (ع) بود. معاویه غلبه پیدا میکرد؛ چون دستگاه تبلیغات در اختیار او بود. اگر بنا بود امام مجتبی (ع)، جنگ با معاویه را ادامه بدهد و به شهادت خاندان پیامبر منتهی بشود، امام حسین(ع) هم باید در همین ماجرا کشته می شد اصحاب برجسته هم باید کشته میشدند «حجر بن عدی ها هم باید کشته می شدند، همه باید از بین میرفتند و کسی که بماند و بتواند از فرصتها استفاده بکند و اسلام را در شکل ارزشی خودش، باز هم حفظ کند، دیگر باقی نمیماند ،این حق عظیمی است که امام مجتبی (ع) بر بقای اسلام دارد. صلح امام مجتبی(ع)، همان قدر ارزش داشت که شهادت برادر بزرگوارش امام حسین (ع) ارزش داشت و همان قدر که آن شهادت به اسلام خدمت کرد آن صلح هم همان قدر یا بیشتر به اسلام خدمت کرد. بعضی میگویند امام حسین (ع) حرکت کرد که قدرت را بگیرد از مردمان مؤمن هم این حرف را میزنند اشتباه میکنند؛ بعضی [هم] میگویند حرکت کرد تا شهید بشود من میگویم حرکت کرد تا وظیفه را انجام بدهد؛ منتها در راه انجام وظیفه یک احتمال این است که آدم به قدرت برسد چه عیب دارد؟ یک احتمال این است که انسان شهید بشود، چه عیب دارد؟! مقصود این است که ما بتوانیم این عمل را انجام بدهیم این وظیفه را انجام بدهیم؛ مسئله این است. رهبر معظم انقلاب

یادداشت‌های مرتبط به رحمت واسعه

            بیانات حضرت آیت الله #محمد_تقی_بهجت در خصوص حضرت #سیدالشهدا علیه السلام و قیام عاشورا
با بیانی ساده و شیرین و دلنشین. 
این اثر که توسط مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت آیت‌الله‌العظمی بهجت و با نظارت تعدادی از شاگردان ایشان تالیف شده است؛ در سه بخش به بررسی و معرفی سیره و روش آن عالم بزرگ در ارتباط با عزاداری حضرت اباعبدالله(ع) و گزیده‌ای از بیانات ایشان در ارتباط با بیان خصایص رحمت واسعه خدا، حضرت سیدالشهدا(ع) می‌پردازد. 
اشاراتی در باب محبت اهل بیت(ع)، اشاراتی در باب خصایص اصحاب سیدالشهدا(ع)، اشاراتی در باب خبائث و شقاوت دشمنان سیدالشهدا(ع)، اشاراتی در باب درس‌ها و عبرت‌های عاشورا، اشاراتی در باب فضائل و کرامات سیدالشهدا(ع) و اهل بیت آن حضرت، اشاراتی در باب مجلس عزای سیدالشهدا(ع) و بایسته‌های منابر حسینی از جمله مهمترین سرفصل‌های این کتاب است.
بخش «پرسش و پاسخ» نیز یکی از بخش‌های منحصربه فرد این اثر است که به پاسخ‌های این عالم بزرگ به برخی از سوالات و شباهاتی که در این سال‌ها نسبت به واقعه عاشورا و قیام امام حسین(ع) مطرح می‌شود، اختصاص یافته است.
          
کتاب خوب

21 ساعت پیش

            آیت‌الله بهجت(ره): خدا می‏‌داند که قضایای حضرت سیدالشهدا علیه‏‌السلام چه «رحمت واسعه‏‌ای» است. عشق و ارادت و دلدادگی و توجه به برپایی شعائر بزرگ دینی، در مرحوم آیت‌الله‌العظمی بهجت (ره) نمود بارزی داشت؛ تا آنجا که به هر مناسبتی به ذکر فضائل و مصائب سیدالشهدا علیه‌السلام و یاران شهیدش می‌پرداخت. در عمل نیز همواره به برگزاری مراسم عزای آن حضرت اهتمام ویژه‌ای داشت و روضه هفتگی ایشان، سالیان متمادی بدون وقفه ادامه یافت. با در نظر گرفتن این موضوع کتاب «رحمت واسعه» در سه بخش تقدیم علاقه‌مندان می‌شود: ١. روایتی کوتاه از سیره و روش آیت‌الله بهجت: در این بخش به شرحی گذرا از دلدادگی و سرسپردگی آن عالم عارف به ساحت مقدس معصومین و اباعبدالله علیهم‌السلام پرداخته‌شده است. ٢. گزیده‌ای از بیانات مرحوم آیت‌الله بهجت: این بخش که قسمت عمده کتاب را تشکیل می‌دهد، در ٩ فصل گردآوری‌شده است. ٣. پرسش‌ها و پاسخ‌ها: در این بخش، گزیده‌ای از پرسش‌ و پاسخ‌ها با حضرت آیت‌الله بهجت(ره)، جمع‌آوری‌شده است.