بهتر انتخاب کن، بهتر بخوان

زندانی قلعه هفت حصار: زندگی نامه داستانی ابوعلی سینا

زندانی قلعه هفت حصار: زندگی نامه داستانی ابوعلی سینا

زندانی قلعه هفت حصار: زندگی نامه داستانی ابوعلی سینا

3.6
5 نفر |
2 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

0

خوانده‌ام

13

خواهم خواند

1

این توضیحات مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب می‌باشد.

«ابوعلی سینا» (370-428 ق) در شرق به عنوان فیلسوف و درغرب به عنوان طبیب شهرت داشته است. او نخستین کسی است در اسلام که کتب جامع و منظم در فلسفه نوشته و کتاب شفای او در حکم دایره المعارف فلسفی است. طب ابن سینا محدود به نظریات علمی است و هم چنین وی اولین دانشمندی است که در ایران بعد از اسلام در خصوص تعلیم و تربیت اظهار نظر کرده است. کتاب حاضر به شرح زندگی ابوعلی سینا، از زمان ولادت تا مرگ، در قالب داستان اختصاص دارد و طی آن نگارنده به تمام فعالیت های علمی و اخلاقی او اشاره می کند.

یادداشت‌های مرتبط به زندانی قلعه هفت حصار: زندگی نامه داستانی ابوعلی سینا

اعتقاد دار
            اعتقاد دارم که کتاب ها را نمی شود خیلی راحت نقد و یا تمجید کرد. کتابی که به نظر من خارق العاده باشد، شاید از نظر یک شخص دیگر کاملآ معمولی یا ناخوشایند باشد. یا حتی خوشامد ما به سادگی ربط به حال و احوال ما حین مطالعه کتاب می تواند داشته باشد.  
امّا بعد، کتاب زندانی قلعه هفت حصار  به صورت داستانی، زندگی  ابن سینا را از تولد تا مرگ روایت می کند. در مورد مستند بودن خط سیر داستان با وقایع زندگی ابن سینا از لحاظ تاریخی نمی توانم اظهار نظر کنم، امّا برایم به قدر کافی جذاب و روان بود که من را مشتاق خواندن ادامه داستان کند. هر چند نگارش آن می توانست کمی بهتر باشد. فراز و فرود های زندگی ابن سینا و سختی هایی که متحمل شده و شخصیت علمی برجسته وی به خوبی در این کتاب ترسیم شده است و به علاقه من به این شخصیت اضافه کرد! 
فارغ از این کتاب و نظرم، باور دارم هنوز هم آنطور که شایسته این شخصیت هست ازش گفته و نوشته نشده است. اگر کتاب مناسب دیگری هم در مورد ابن سینا می شناسید، خوشحال میشم معرفی کنید؛)