سنگدل سنگدل محمد یوسفی شیرازی و 2 نفر دیگر 4.7 13 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 12 خواهم خواند 15 خرید از کتابفروشیها ناشر هوپا شابک 9786222045708 تعداد صفحات 456 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب سنگدل، تصویرگر فریبا دولت آبادی. لیستهای مرتبط به سنگدل نسیم تاج و تخت و سلطنت👑✨ 12 کتاب کتاب هایی با ژانر سلطنتی همیشه جزو ژانر های مورد علاقهام بوده.🫀 همیشه با خواندن این نوع کتابهایی که وایب تاج و تخت ، پادشاه و شاهزاده ، جنگ ، خیانت و وفاداری داره ، لذت میبرم . از مجموعه ها فقط جلد اول توی لیست قرار داره . 2 4 narjes فانتزی🌟❤ 11 کتاب جذاب ترین کتاب های فانتزی🤌🏼🫠 0 7 Ran پیوند قلب هایشان. 10 کتاب حتی اگر جای پای کوچکی از عشق میانشان بود. 1 6 یادداشتها محبوبترین جدید ترین Gemma 1403/5/1 من کلا فانتزی خون نیستم و علاقه زیادی به این ژانر ندارم اما اینو فهمیدم که داستان خیلیی عجیب و خاص نبود و دلیل این همه ترند شدن و نفهمیدم شاید اگه ترند نبود و انقدر انتظار منو بالا نبرده بود بیشتر ازش خوشم میومد اما وقتی دیدم همه دارن میگن وای سنگدل خارق العاده ست وای سنگدل بی نظیره من انتظار یه شاهکار داشتم روند داستان به نظرم کند بود و وسطاش ریدینگ اسلامپ شدم و اینکه حدود ۳۰ صفحه اخر هیجان داشت و اینم بگم که خیلی گریه کردم اخرش::)) در کل نظرم اینه که کتاب قشنگی بود و داستان خوبی داشت ترجمه ش روون بود و قلمشم خوب بود امااااا انتظارتونو بالا نبرید ازش چون ممکنه مثل من بخوره توی ذوقتون اگه از خلاصه ش خوشتون اومده بخریدش و به این که ترنده فکر نکنید من خودم از دوستم قرض گرفتم و خب خوشحالم که نخریدم اما شما اگه قصد خرید دارید حتما کلی تحقیق کنید و مطمئن شید که خوشتون میاد ازش 2 0 نارنگی کتاب دوست 1403/5/17 کتابی بود که تا یه جاهایی واقعا زیاد دوستش نداشتم ولی بعد از اون اتفاق یهو نظرم درمورد عوض شد و با اینکه توی یه قدمی خوشبختی همه چیز به خاک سیاه کشیده شد ولی باز هم من دوستش داشتم و کتابی بود که توی قلب من جا داره با همه ی کم و کاستی هاش 0 0