بیت بازی عمومیسایرطنز بیت بازی سعید بیابانکی 3.4 6 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 17 خواهم خواند 4 ناشر کتاب قاف شابک 9786007075562 تعداد صفحات 74 تاریخ انتشار 1394/12/8 توضیحات کتاب بیت بازی، نویسنده سعید بیابانکی. لیستهای مرتبط به بیت بازی زهره عالیپور 1402/4/21 کتابهای ۱۴۰۲ 16 کتاب سال ۱۴۰۲ سال بیکتابی نبود ولی سال کم کتابی بود. روزهای متوالی زیادی فاصله گرفتم. روزهایی تلاش کردم برگردم. بعضی کتابها را با علاقه شخصی خودم خریدم، بعضیها پروژهای بودند و باید میخواندم تا بتوانم دربارهشان بنویسم. کتابها را به ترتیب علاقه شخصی قرار دادم. البته آن آخر بعضیها را خیلی هم دوست نداشتم. 1 16 یادداشتها محبوبترین جدید ترین زهره عالیپور 1402/5/24 شوخیهایی با برخی مصرعهای نامآشنا. دوست داشتم و با بعضی از آنها خیلی خندیدم. کتاب خیلی کم حجم است و ابیات هم اندک. برای همین فقط چند مورد را در زیر بیان میکنم. ۱.هم حوزه رفتهام من و هم درس خواندهام پس در نتیجه حجت الاسلام دکترم ۲.قند آمیخته با گل نه علاج دل ماست دو گرم شیره بیارید و کمی چای غلیظ ۳.می خور که شیخ و حافظ و معنی و محتسب دارند پشت میکده پاسور میزنند 0 9 محدثه گرافر 1401/12/26 از نظایر «فیضاً له». جالب بود. 0 0