معرفی کتاب خودروانکاوی اثر دیوید لیبرمن مترجم آرمان مردمی

خودروانکاوی

دیوید لیبرمن و 1 نفر دیگر
0.0 0 یادداشت

1386/4/31

بسیاری از مردم در زندگی برای ایجاد احساسی از زیستن و هیجان نیاز به تحریکات روحی و روانی متفاوت دارند. در زندگی برخی از مردم کرختی و سکون جایگزین هیجان و تحرک شده است و از لحاظ روحی و جسمانی درمانده اند. در واقع باید گفت که آنان زندگی نمی کنند. این کتاب برای آنانی است که می خواهند دوباره زندگی کنند. هدف نگارنده رفع مشکلات روحی و روانی آن دسته از مردمی است که گرفتار مشکلات روزمره ی زندگی هستند و زندگی آن ها دارای روندی غیرفعال و بدون شادابی است. در نتیجه ی تحقیقات مولف یکصد رفتار مختلف که سازنده ی تفکر خودکار در زندگی انسان ها هستند کشف شده که این ها سبب آهسته شدن روند پیشرفت در زندگی و رسیدن به ظرفیت والای انسانی است و از بهره وری موثر در زندگی جلوگیری می نماید. می توان با آگاهی کامل از رفتار و عقاید غیرسالم خود، از انجام آن اعمال به عنوان یک عادت جلوگیری نمود. مولف هم چنین چگونگی درهم شکستن و آزاد نمودن خویش از زندگی شرطی را می آموزد و بیان می دارد که وقتی تذکر به صورت مکانیکی نباشد اعمال تازگی خواهد داشت، عادات قدرت خود را از دست خواهند داد و به سادگی از بین می روند. در کتاب "خودروانکاوی" نشان داده می شود که افراد چگونه می توانند با شکستن و آزاد کردن عقاید، رفتار و افکار خود، کنترل بیش تری نسبت به زندگی داشته باشند، و چگونه می توانند به جای واکنش به تفکرات شرطی، تامل و تفکر نموده و اعمال مناسب را جایگزین نمایند. "چرا نیاز به توجه دیگران دارم"، "چرا فردی بسیار تنبل هستم"، "چرا از روبه رو شدن با واقعیت واهمه دارم"،"چرا ترک عادت بد برایم بسیار مشکل است" و ده ها سوال مشابه دیگر مطالبی است که در کتاب مطرح و به آن ها پاسخ داده شده است.