معرفی کتاب کفش سرخ خلیفه اثر ابراهیم موسی پوربشلی کفش سرخ خلیفه ابراهیم موسی پوربشلی 4.0 2 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 2 خواندهام 2 خواهم خواند 1 خرید از کتابفروشیها ناشر نگارستان اندیشه شابک 9786225273450 تعداد صفحات 473 تاریخ انتشار _ توضیحات کتاب کفش سرخ خلیفه، نویسنده ابراهیم موسی پوربشلی. یادداشتها محبوبترین جدیدترین سیده هدی پورمانی 1403/9/16 کتاب بر این نکته تأکید دارد که تاریخ اجتماعی نه تنها بر اساس وقایع و رویدادها، بلکه از طریق نحوه روایت این رویدادها شکل میگیرد. منابع تاریخی، که شامل متون مکتوب، اسناد، خاطرات، و آثار هنری است، همیشه بیطرف و بدون سوگیری نیستند. این اثر نشان میدهد که چگونه فن بیان و سبک روایت منابع تاریخی میتوانند درک ما از گذشته را تحت تأثیر قرار دهند. هدف اصلی کتاب، بررسی این چالشها و ارائه راهکارهایی برای تحلیل بهتر منابع تاریخی است. عنوان کفش سرخ خلیفه نمادین است و به نقش قدرت، نمایش و ابزارهای فرهنگی در شکلدهی تاریخ اجتماعی اشاره دارد. این استعاره میتواند نمادی از جنبههای ظاهری و نمایشی قدرت باشد که در روایتها و منابع تاریخی بازتاب یافتهاند. نویسنده از این مفهوم برای باز کردن بحثی گستردهتر درباره ساختارهای قدرت و نقش آن در بازنمایی تاریخ استفاده میکند. 0 12