من مضطرب عمومیروانشناسیدربارهی روانشناسی من مضطرب استفانی برتولون و 2 نفر دیگر 4.2 4 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 7 خواهم خواند 16 خرید از کتابفروشیها ناشر شمعدونی شابک 9786229600283 تعداد صفحات 212 تاریخ انتشار 1399/10/1 توضیحات کتاب من مضطرب، نویسنده استفانی برتولون. ادبیات فرانسه دهه 2010 میلادی روانشناسی خودپروری یادداشتها محبوبترین جدید ترین yasna 1403/4/4 راه کار هایی که در کتاب گفته شده بود برای من بسیار کاربردی و به درد بخور بود . 0 0 ابوالفضل فیروزآبادی 1401/7/19 فوق العاده بود کاش میشد همه این کتاب رو بخونن کتابی کامل و علمی با در نظر گرفتن همه ابعاد زندگی و پذیرای هر نوع مخاطبی به خصوص بخش دوم ، فصل هفت و بخش سوم ارزش چندین بار خوندن رو داره ... نکاتی از کتاب : « یک سوم افراد دوست دارن از همنوعانشون تقلید کنن تا احساس طرد شدگی اجتماعی رو از خودشون دور کنن حتی اگه خلاف هدف اصلیشون پیش برن » « نیکولاس کار نویسنده آمریکایی اثبات کرده که وب گردی باعث تقویت حافظه میشه ولی ممکنه باعث کاهش قدرت تمرکز بشه » « در زمانه ای که بحران مالی عامل تولید نگرانیه ، ارزش پول در نظر آدما دوبرابر میشه و فکر میکنن پول امنیت فکری رو بالاتر میبره ولی در بلند مدت پول نمیتونه عامل اطمینان بخشی باشه » « گرگ را به کمد راه ندهید ... (: » *** احساسات ما ارتباطی سازنده با سلامت روانی ، حالت جسمانی و طول عمر ما دارند *** 0 20