معرفی کتاب پاسخ‌های شگفت انگیز در مصاحبه اثر ریچارد بلازویچ مترجم علی مهدی نژاد

پاسخ‌های شگفت انگیز در مصاحبه

ریچارد بلازویچ و 2 نفر دیگر
4.0

_

در عصر حاضر، تحول و تکامل در تمامی جهات زندگی به‌خصوص تجارت و مشاغل مختلف، با سرعت بسیار زیادی در حال وقوع است. به‌گونه‌ای که برخی از شرایط راه‌اندازی یک تجارت یا مشغول شدن در آن، مانند پنج یا ده سال گذشته نیست و به‌کلی تغییر کرده و مستلزم آموزش، کسب مهارت‌های جدید و همراه شدن با فناوری‌های جدید و به‌روز هست.

درگذشته اغلب این‌گونه تصور می‌شد که موارد موردنیاز برای استخدام در یک کسب‌وکار، دانش مرتبط و ظاهری آراسته است! هرچند که درگذشته‌ای نه‌چندان دور، چنین بود.

حال در عصر حاضر، بشر بیش‌ازپیش به دنبال قانون‌گذاری، تعیین اصول و رفتار بر اساس آن‌ها است تا کمتر دچار زیان شود و از عرصه رقابت حذف نگردد. همین امر سبب شده است که صفرتا صد راه‌اندازی یک تجارت و استخدام کارکنان، طبق علم روز دنیا پیش برود تا بتواند آینده‌ای پایدار را برای آن کسب‌وکار ترسیم نماید.

امروز دیگر کارفرمایان فقط به ظاهر و دانش اهمیت نمی‌دهند؛ زیرا همیشه فردی شیک‌پوش‌تر و باسوادتر از ما وجود دارد. درنتیجه باید به‌عنوان یک فرد جویای کار، چیزی علاوه‌ بر این دو ویژگی، در چنته داشته باشیم.

با توجه به اینکه بهره‌گیری از علم روانشناسی شخصیت در استخدام کارکنان بسیار پررنگ و رایج شده است، کارجو نیز می‌بایست با شناخت صحیح از توانایی‌ها و مهارت‌های علمی و اجتماعی خود و با نگاهی واقع‌بینانه به آینده شغلی که برای خود متصور است، شغل مناسب خود را بیابد و سپس برای مصاحبه و استخدام اقدام نماید. هرچند انگیزه مالی می‌تواند بسیار پررنگ باشد، اما اگر هر کس در جای درست خود قرار نگیرد، بعد از مدتی دچار فرسودگی روحی و جسمی و نارضایتی از خویش می‌گردد.

لذا کتاب پیش رو – پاسخ‌های شگفت‌انگیز در مصاحبه – با بررسی دقیق نیازهای کارفرمایان در تجارت‌های گوناگون، پرسش‌های جلسه مصاحبه را مطرح نموده و با نام بردن از مشاغل مختلف و اشاره به انواع تیپ‌های شخصیتی، سعی نموده تا به خواننده کمک کند ضمن شناخت مشاغل مختلف و نیازهای کارفرمایان، در توانایی‌های خود تأمل نماید و دریابد که دارای چه ویژگی‌های شخصیتی و شغلی است و هدفش از مشغول شدن در یک کسب‌وکار چیست و در کجا باید به نبال شغل مناسب خود باشد. سپس با طرح پرسش‌های مختلف، سعی شده تا کارجو بهترین پاسخ‌ها را متناسب با توانمندی و شغل موردنظرش آماده کند و درنهایت، یا دستی پر و ذهنی آماده، وارد بازار کار گردد.

دنیای امروز، بیش از هر زمان دیگری نظام‌مند شده است و بخش‌های مختلف آن، بر روی اصول و قواعد مشخصی پیش می‌رود. حال ما برای موفقیت در زمینه موردنظرمان، یا باید با اصول آن پیش برویم و با احتمال بیشتری موفق شویم؛ و یا با تصور به اینکه همه‌چیز را می‌دانیم و بدون آگاهی کافی، حرکت کنیم و دچار شکست شویم. درنهایت آینده، برآمده از انتخاب‌های امروز ما است.