معرفی کتاب تار و پود جهان هستی: درباره زمان، مکان و بافت درونی واقعیت اثر برایان گرین مترجم ابراهیم رفرف

تار و پود جهان هستی: درباره زمان، مکان و بافت درونی واقعیت

تار و پود جهان هستی: درباره زمان، مکان و بافت درونی واقعیت

برایان گرین و 1 نفر دیگر
5.0
1 نفر |
1 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

0

خوانده‌ام

1

خواهم خواند

0

شابک
9786001217906
تعداد صفحات
686
تاریخ انتشار
1396/12/16

توضیحات

        
حقیقت انسان هنگامی متزلزل میشود که خود را در جایگاه خدا قرار میدهد؛این بدان معنی نیست که وی آشکارا اعلام خدایی میکند.بلکه هرگاه انسان در ظن خود قدرت هایی را به خود انتساب میکند که فراتر از حقیقت اوست،زیر پای خود را خالی کرده است.انسان باید همان بنماید که هست یا همان باشد که می نماید وگرنه نه نصیبی از هستی خواهد داشت و نه نقشی در نمایش برای موجودات بی جان«اکنون»و ابدیت حکم واحدی را دارد.ما به عنوان موجود زنده هوشمند حضور مرکبی در زمان و مکان و در اباد ناشناخته داریم.انسان بی اراده به طمع ابدیت از کنار «اکنون»میگذرد.اما اراده انسان وی را قادر می سازد که تمرکز نیرومندی روی «اکنون»انجام دهد و بداند که دهلیزی وجود دارد که «اکنون»را به هسته عمیق واقعیت متصل می سازد.تمرکز روی «اکنون»و ورود به گذر گاهی که انسان را به هسته واقعیت رهنمون میشود.در حوزه قدرت کسانی نمیتواند باشد که حقیفت خود را هنوز نشناخته اند.

      

یادداشت‌ها

          کتاب «تار و پود جهان هستی» اثری نوشته «برایان گرین» است که اولین بار در سال 2003 به چاپ رسید. «گرین» موضوعات مورد نظر خود را به ترتیب زمان رقم خوردن آن ها تشریح می کند: ابتدا «نیوتن»، بعد «انیشتین» و «فیزیک کوانتوم»، و سپس «نظریه ریسمان» و فرضیه های گوناگون آن: یازده بعد وجود دارد، ده بعد مکانی و یک بعد زمانی؛ ممکن است تعداد زیادی از جهان موازی وجود داشته باشد؛ سفر در زمان ممکن است امکان پذیر باشد، و غیره. «گرین» نه تنها این موضوعات پیچیده را به شیوه ای ساده به توصیف می کشد، بلکه توضیح می دهد که چرا آن ها اهمیت دارند. او کتاب را با بحثی در مورد کتاب «اسطوره سیزیف» اثر «آلبر کامو» آغاز می کند، و با این روش، لحنی انسان گرایانه را به اثر می بخشد که در سراسر کتاب به چشم می خورد. (برگرفته از سایت ایران کتاب)
مطالب بالا رو چون دیدم توصیف خوبی از کتاب داره اینجا آوردم. از نظریه‌های جذابی که تو این کتاب آشنا شدم نظریه جهان تورمی و همچنین نظریه ریسمانهای مرتعش بود که توضیحات کتاب خیلی جذاب و ساده بود.
البته کسی که کتاب رو می‌خواد بخونه به‌ خصوص آخرهای کتاب رو، باید کمی با فیزیک آشنا باشه و زمینه‌ای از این علم رو داشته باشه.
        

3