سرمایه انسانی مزیت رقابتی سازمان ها در عرصه جهانی سازی: گزیده مقالات سی و هفتمین کنفرانس جهانی منابع انسانی (یونان - آوریل 2005)

0.0 0 یادداشت

ناشر
سرآمد
1388/4/30

امروزه مدیران، نگاه ابزاری به منابع انسانی ندارند و کارکنان ارزشمندترین دارایی سازمان ها به شمار می آیند و اندیشمندان در صدد برآمده اند تا شیوه ای برای حفظ دارایی ها جست وجو کنند. در این میان مدیران منابع انسانی نقش بسیار تعیین کننده ای دارند. آنان شریک یا همکار استراتژیک سازمان ها هستند و باید با تکیه بر نقاط قوت خود، ضعف را شناسایی و قابلیت ها، دانش، و مهارت های خود را ارتقاء بخشند تا بتوانند از یک سو بر استراتژی های سازمان خود تاثیرگذار بوده و از سوی دیگر، کارکنان سازمان را در راستای حرکت به سمت اهداف استراتژیک سازمان هدایت کنند، انجام این مهم نیازمند شناخت طرح ها، برنامه ها و تجربیات ارزشمند سازمان های پیشرفته و مترقی است. از این رو کتاب حاضر منعکس کنندة گزیده ای از مقالات و سخنرانی های سی و هفتمین کنفرانس جهانی مدیریت منابع انسانی است که در تاریخ 27 تا 29 آوریل سال 2005 در جزیره (Rhodes) یونان برگزار شد. چگونه کارکنان رویای دست نیافتنی شرکت ما را محقق کردند؛ کارکنان در خط مقدم برخورد با مشتری؛ و ساختن زیربنای استعدادهای انسانی سازمان از جملة این مقالات است.