ضحاک ضحاک محمدرضا شمس و 3 نفر دیگر 4.0 2 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 4 خواهم خواند 0 ناشر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شابک 9789643917197 تعداد صفحات 76 تاریخ انتشار 1397/10/1 توضیحات کتاب ضحاک، تصویرگر پیمان رحیمی زاده. کتاب مصور ادبیات کودک و نوجوان کتاب نوجوان گروه سنی مثبت 11 ادبیات ایران کتابهای نابینایان اسطوره ها و افسانه ها ادبیات داستانی کتاب کودک لیستهای مرتبط به ضحاک زهرا توکلی متون کهن و ادبیات شفاهی 9 تا 12 سال 13 کتاب فهرست پیشنهادی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۲ کتاب هایی که بازنویسی مناسبی از متون کهن هستند یا داستانی از ادبیات شفاهی را روایت میکنند و مناسب گروه سنی 9 تا 12 سال هستند با همفکری خواهرم معصومه توکلی @masoomehtavakoli تهیه کرده ام. برخی کتابها مجموعه هستند که تنها یک جلد از آن در فهرست ذکر شده است. 0 0 بهخوان متون کهن و ادبیات شفاهی ۹ تا ۱۲ 13 کتاب فهرست پیشنهادی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۲ کتاب هایی که بازنویسی مناسبی از متون کهن هستند یا داستانی از ادبیات شفاهی را روایت میکنند و مناسب گروه سنی ۹ تا ۱۲ سال هستند که زهرا توکلی @zahratavakoli با همفکری معصومه توکلی @masoomehtavakoli تهیه کرده است. برخی کتابها مجموعه هستند که تک جلدهایی از آن در فهرست ذکر شده است. 0 6 یادداشتها محبوبترین جدید ترین معصومه توکلی 1402/1/30 یک ستاره به خاطر نقاشیهایش کم کردم که اصلاً در خور این داستان عظیم نبودند. 0 1