معرفی کتاب ایدئولوژی نهضت مشروطیت ایران اثر فریدون آدمیت عمومیتاریخ تاریخ ایرانمعاصر ایدئولوژی نهضت مشروطیت ایران فریدون آدمیت 4.5 2 نفر | 2 یادداشت جلد 1 خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 4 خواهم خواند 3 خرید از کتابفروشیها ناشر گستره شابک 9789646595781 تعداد صفحات 498 تاریخ انتشار 1388/3/13 توضیحات کتاب ایدئولوژی نهضت مشروطیت ایران، نویسنده فریدون آدمیت. تاریخ ایران دهه 1960 میلادی ادبیات ایران سیاسی تاریخی پستهای مرتبط به ایدئولوژی نهضت مشروطیت ایران بهخوان 1402/5/14 از پسِ مشروطه نو شد فکرها 6 41 یادداشتها محبوبترین جدیدترین نوید شیدایی 1401/3/12 برای فهم جریانهای فکری نهضت مشروطیت ایران، کتاب آدمیت منبع مهم و ارزشمندی است. هر چند او در جای جای کتاب با روحانیت و نقش آنها در پیشبرد فکری و اجتماعی مشروطه در ستیز کامل است، اما این چیزی از اهمیت کتاب کم نمیکند. کتاب حقوقدان تاریخنویس ایرانی رو باید خوب و با دقت خواند! 0 5 کمال عزیزی 1402/3/24 دکتر فریدون آدمیت اگر دقت کرده باشید، بیشتر به نقش روشنفکران سکولار در نهضت مشروطه پرداخته است. افرادی مثل: آخوندزاده، میرزا آقاخان کرمانی، سید جمالالدین اسدآبادی، مستشارالدوله و غیره. البته این روشنفکران رو با دو گروه دیگه (ینی اصلاحطلبان دینی و سنتگرایان) که در نهضت مشروطه بودن، مطرح میکنه و در موردشون صحبت میکنه. به هر حال کدوم از مورخان ما، کلا چه ایرانی و غیر ایرانی، هر کدومشون ایدئولوژی خاصی داشتند و فریدون آدمیت بیشتر به نقش روشنفکران پرداخته است. و قلمش رو من خودم به شخصه دوس دارم. 0 0