2,000 to 10,000: How to Write Faster, Write Better, and Write More of What You Love

ریچل آرون و 1 نفر دیگر
5.0

ناشر
1391/7/17

"Have you ever wanted to double your daily word counts? Do you sometimes feel like you're crawling through your story? Do you want to write more every day without increasing the time you spend writing or sacrificing quality? It's not impossible, it's not even that hard. This is the book explaining how, with a few simple changes, I boosted my daily writing from 2000 words to over 10k a day, and how you can too."Expanding on her highly successful process for doubling daily word counts, this book, a combination of reworked blog posts and new material, offers practical writing advice for anyone who's ever longed to increase their daily writing output. In addition to updated information for Rachel's popular 2k to 10k writing efficiency process, 5 step plotting method, and easy editing tips, this new book includes chapters on creating characters that write their own stories, practical plot structure, and learning to love your daily writing. Full of easy to follow, practical advice from a commercial author who doesn't eat if she doesn't produce good books on a regular basis, 2k to 10k focuses not just on writing faster, but writing better, and having more fun while you do it.

این یکی از اون کتاب هاییه که انقدر خوبه که دلم نمیخواد به کسی معرفیش کنم! بعد از اینکه آخرین سه گانه ی راشل ایرن رو خوندم و بعد از مدت ها دیوانه ی یه مجموعه ی فانتزی شدم، چشمم به این کتاب افتاد. همینطور که مشاهده میکنید عنوانش اینه که چجوری بجای روزی دو هزار کلمه، ده هزار کلمه بنویسیم. به قول یکی از کسایی که ریویو نوشته بود آدم رو یاد "در پنجاه روز لاغر شوید!" و اینجور بساط ها میندازه. ولی نه. این کتاب چرت و پرت انگیزشی و کلک پول نیست. چیز بارزشیه.
اولین و مهم ترین چیزی که توش میبینید اینه که راشل میگه نوشتن فرمول نداره و هرکس یه جور مینویسه. یه روش که برای من خوبه ممکنه برای یکی مثل زهر باشه و برعکس. و بعد چیزایی رو توضیح میده که توی تمام این سال ها یجورایی حسشون میکردم و باهاشون کلنجار میرفتم ولی نمیتونستم توضیحشون بدم. اینکه چرا یه صحنه خوبه یه جای دیگه نه، چرا بعضی تکه های داستان به هم وصل نمیشن، چرا بعضی وقت ها سریع تر مینویسم و بعضی وقت ها با زور کتک هم نمیتونم داستانم رو ادامه بدم، خیلی از مشکلات جدی نوشتن رو توضیح داده. (البته این کتاب برای کسایی خوبه که آماتور نیستن و به جایی رسیدن که یه رمان بنویسن و چاپش کنن.) بعد راشل روش هایی که خودش به کار برده رو مثال زده و باز هم بارها تاکید کرده که این ها شاید به درد بعضی ها بخوره و به درد بعضی ها نخوره. زمانی که میخوندمش سعی کردم تمام جاهای مهم رو علامت بزنم اما فکر میکنم باید هرجا گیر کردم برگردم سراغش و دوباره مرورش کنم. پیش بینی میکنم لااقل دو بار دیگه بخونمش.
شاید به دردتون بخوره، شایدم نه. اما بین تمام پیشنهادها و روش ها حتماً یکی دوتا چیز بدردبخور هست که توی نوشتن یه کمک جانانه بهتون بکنه. گفتم که، انقدر خوبه که دلم نمیخواد بهتون معرفیش کنم!