Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
"سلام، نام من متیو است، اگرچه ممکن است مرا با نام دیگری بشناسید. دوستانم به من می گویند متی. و من باید مرده باشم.»بنابراین داستان جذاب بازیگر تحسینشده متیو پری آغاز میشود و ما را به سفر او از جاهطلبی دوران کودکی به شهرت تا اعتیاد و بهبودی پس از یک ترس خطرناک سلامتی میبرد. قبل از مراجعههای مکرر به بیمارستان و دورههای بازپروری، متیوی پنج سالهای بود که از مونترال به لسآنجلس سفر کرد و بین والدین جدا شدهاش در حال رفت و آمد بود. متیو یچهارده ساله که یک ستاره تنیس رتبه ملی در کانادا بود. متیوی بیست و چهار ساله، که نقش ارزنده ای را به عنوان یکی از بازیگران اصلی در سریالی که مدام سر زبان ها بود، به دست آورد و سپس آن را فرزندز نامیدند. . . و خیلی بیشتر.در داستانی خارقالعاده که فقط او میتوانست بگوید - و به روشی صمیمانه، خندهدار و آشنا که فقط خودش بلد است- متیو پری خانواده از هم گسیختهای را آشکار میکند که او را بزرگ کردند (و همچنین او را به حال خودش رها کردند). آرزویی که او را به شهرت رساند، و خلأ درونش که حتی با تحقق بزرگترین رویاهایش هم نمی توانست پر شود. اما او همچنین جزئیات آرامشی را که در متانت پیدا کرده است و احساسش نسبت به فراگیر بودن Friends را نیز شرح می دهد و داستان هایی را در مورد بازیگران خود و سایر ستاره هایی که در طول راه با آنها ملاقات کرده به اشتراک می گذارد. پری رک، خودآگاه، و با شوخ طبعی خود، به وضوح نبرد مادام العمر خود با اعتیاد و آنچه را که به ظاهر همه چیز را در اختیار دارد، به تصویر می کشد.این کتاب خاطرات فراموش نشدنی است که هم صمیمی و چشم نواز است - و هم دستی دراز به سوی هر کسی که با هوشیاری دست و پنجه نرم می کند. این همان چیزی است که طرفداران کتاب منتظر آن بوده اند، صادقانه، تکان دهنده، و به شدت خنده دار.
لیستهای مرتبط به Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing