آلن پاورز و 2 نفر دیگر
3.0

ناشر
دبیزش
1384/4/12

در این کتاب مصور و رنگی، شیوه  ی چیدمان کتاب، انواع قصه های کتاب و جایگیری آن در تمام قسمت های اتاق معرفی شده، سپس طرح هایی از انواع قفسه های کتاب عرضه گردیده است.

یادداشت ها

روز اول کارم در کتابخانه بود که گفتند می توانی امروز برای خودت لا به لای کتاب ها بچرخی و با مجموعه آشنا شوی؛ و نتیجه پیدا کردن این کتاب لا به لای کتاب ها بود که حس شگفت انگیزی داشت.

عجیب بود که با اینکه مدت ها بود به دنبال چنین کتاب هایی بودم، تا حالا این کتاب را هیچ جا ندیده بودم با حتی اسمش را هم نشنیده بودم. جالب تر اینکه موضوع کتاب دقیقا همان چیزی بود که این روز ها ذهنم را درگیر کرده بود یعنی زندگی با کتاب و استفاده از کتاب ها در معماری داخلی خانه.

هرچه گشتم حتی عکس خوبی از جلد ترجمه کتاب را هم در اینترنت پیدا نکردم. عنوان اصلی کتاب زندگی با کتاب است که با چگونه خانه‌هایمان را با کتاب تزئین کنیم موضوع اصلی آن مشخص می شود.

کتاب تقریبا مختصر است و حدود 120 صفحه می شود که بیشتر آن هم به تصاویر اختصاص دارد. نویسنده در کتاب توضیح می دهد که چگونه می توانیم در مکان های مختلف خانه مثل اتاق کتابخانه، اتاق کار، راهرو ها، اتاق خواب و آشپزخانه و حتی حمام از کتاب ها برای زیبایی و البته بیشتر جلوی چشم بودن و خواندن استفاده کنیم.

نکات مطرح شده در کتاب کمک می کند تا اگر در حال ساخت خانه یا طراحی دکوراسیون آن هستیم ایده های خوبی برای قفسه کتاب ها داشته باشیم. علاوه بر اینها، نویسنده به بسیاری از باور ها و پیشینه های طراحی خانه با کتاب هم اشاره هایی داشته است.

البته کتاب اینگونه نیست که توصیه ای به خواندن آن داشته باشم یا بگویم حتما تهیه کنید (نمی دانم اصلا می شود از کجا و چگونه تهیه کرد) با این حال اگر شما هم مثل من به معماری داخلی و کتاب علاقه دارید حتما این کتاب برایتان جالب خواهد بود.