Ignite me Ignite me طاهره مافی 4.3 22 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 4 خواندهام 41 خواهم خواند 31 خرید از کتابفروشیها ناشر معیار علم شابک 9786222652920 تعداد صفحات 418 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب Ignite me، نویسنده طاهره مافی. لیستهای مرتبط به Ignite me ✨𝑯𝒆𝒍𝒊𝒂 قشنگ ترین های فانتزی 🤍✨ 27 کتاب اینا فانتری هایی هستن که تاحالا خوندم و خیلی قشنگ بودن اگه +13 سال هستین پیشنهاد میکنم بخونین اینا قلب منن😂🤍✨ 0 0 یادداشتها محبوبترین جدید ترین Zaraa 1402/12/16 این جلد چقد جولیت از هر لحاظی مورد پسند بود✨چقدر رشد کرده بود،خیلی خوشحالم بالاخره دخترم بزرگ شد🤌🏻🥲بی صبرانه منتظر خوندن جلد های بعدی ام🤭 0 8 پناهنده ی کلمات ✨💙 1402/12/28 تو این جلد بالاخره ژولیت تونست اون اعتماد بنفسی که باید رو بگیره و با خودش و قدرت هاش کنار اومد، کنجی و شوخی هاش و اینکه واقعا کسایی که تو هر شرایطی سعی می کنند لبخند به لب بقیه بیارن درصورتی که حال روحی خودشون خوب نیست واقعا زیادی قوی هستند، آدام و وارنر که بلخره یه چیزایی از هم فهمیدن و... این جلد رو هم دوست داشتم ✨❤ 0 11