بازی ها و فعالیت های بچه های خوشبخت بازی ها و فعالیت های بچه های خوشبخت آزاده حکیمی و 3 نفر دیگر 3.0 4 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 4 خواهم خواند 2 ناشر قرآن و اهل بیت نبوت (ع) شابک 9786008390060 تعداد صفحات 152 تاریخ انتشار 1396/6/12 توضیحات کتاب بازی ها و فعالیت های بچه های خوشبخت، ویراستار مریم کاظم لو. لیستهای مرتبط به بازی ها و فعالیت های بچه های خوشبخت کتاب خوب بچههای ما 13 کتاب تربیت انسان از طریق راههای مختلفی مانند معاشرت با مربیان، والدین و... صورت میگیرد. نقش مربیان و والدین در کنار سایرین مانند گروه دوستان، رسانههای جمعی، کتاب و... نقش کماهمیتی نیست و باید به آن توجه نمود. کتاب یکی از راههایی اسن که میتوان در تبیین و توضیح این نقش به انسان کمک کند. در بسته مطالعاتی حاضر محموعهای از بهترین و بروزترین کتابها برای مربیان و والدین قرارگرفته است. خوانندگان در مجموعۀ پیش روی با موضوعاتی نظیر ارتقای توانایی مربیان و والدین شامل نکات، رهنمودها و مواردی از این قبیل و یا با خاطرات مربیان و والدین آشنا میشوند. 0 0 یادداشت ها محبوبترین جدید ترین ریحانه سادات علوی 1403/7/11 امروز چهارشنبه ١١ مهر کتاب بازی ها و فعالیت های بچه های خوشبخت رو تموم کردم. به نظرم مطالب کتاب دسته بندی خوبی نداشت و مخاطب رو موقع خوندن کلافه میکنه. مثلا بازی های گروهی، بازی های فردی، بازی های مناسب هر سن، جدا و دسته بندی نشده بود. در عین حال من در حین خوندن کنارشون علامت گذاشتم که هر موقع نیاز شد به اون بازی خاص رجوع کنم. لابلای توضیح بازی های نکات تربیتی در مورد ارتباط با بچه و بازی هم بود که بعضا از کتب رشد مدرسه قرآن انتخاب شده بود و مفید بود. 0 1 کتاب خوب 1403/2/9 همه پدر و مادرها دوست دارند فرزندانی باهوش، بانشاط و کارآمد داشته باشند و مایل هستند که تمامی امکانات ممکن را برای رسیدن به این مهم برایشان فراهم کنند؛ اما همه توجه ندارند که اگر فرزندانشان را پای بساط تلویزیون و رایانه رها کنند و بهدنبال کارهای خود بروند، این هدف تحقق پیدا نمیکند. شاید هم نمیدانند چگونه با حجم روزافزون برنامههای تلویزیونی، بازیهای رایانهای، ماهواره و دیگر امکانات الکترونیکی و اینترنتی مقابله کرده و ذهن و روح فرزندانشان را برای دریافت ارزشها و مهارتهای مفیدتری آماده کنند. فرزندان ما میتوانند بهجای اینکه فقط درس بخوانند، حفظ کنند و امتحان بدهند، انواع مهارتهای لازم برای زندگی را یاد بگیرند و موقعیتهای مثبت، چالشزا و طیب را تجربه کنند. کتاب «بازیها و فعالیتهای بچههای خوشبخت» به موضوع ارائۀ بازی و فعالیتهای خلاقانه بین کودکان و در خانواده برای تربیت فرزند خوشبخت و موفق در جامعه میپردازد. این کتاب، در کنار توضیح احادیث تربیتی، فعالیتهای پیشنهادی برای کودک و خانواده را همراه با تصویرسازی ساده بیان میکند. 0 1