بهتر انتخاب کن، بهتر بخوان

تنهای تنها: خاطراتی از شهید علی (مهران) بلورچی

تنهای تنها: خاطراتی از شهید علی (مهران) بلورچی

تنهای تنها: خاطراتی از شهید علی (مهران) بلورچی

4.0
1 نفر |
1 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

0

خوانده‌ام

8

خواهم خواند

2

کتاب مصور حاضر روایتی داستانی از خاطرات و زندگی شهید «علی بلورچی» است که با زبانی ساده و روان در قالب داستان های کوتاه نگاشته شده است. «جلسات هفتگی»، «اهل فکر باش»، «نخواستی نرو»، «آقا معلم»، «تردید»، «به علی روحیه دادم»، «بد حرف زدم»، «آبروی جبهه ای ها»، «فقط به خاطر مادر»، «غذای فراموش نشدنی»، «پا به پای بچه ها» عنوان های برخی از داستان های این کتاب هستند. در داستان «پا به پای بچه ها» می خوانیم: «شور انقلاب همه جا را گرفته بود. هر روز تظاهرات بود. «مهتاب» و «مهران» مرتب می رفتند تظاهرات».

یادداشت‌های مرتبط به تنهای تنها: خاطراتی از شهید علی (مهران) بلورچی

سیدصالح

1400/09/12

            سلام
این کتاب درمورد شهید علی (مهران) بلورچی است.
آقای مرتضی قاضی از اطرافیان این شهید بزرگوار، اطلاعات و خاطراتی را درمورد شهید جمع آوری کرده و از زبان هرکدام در کتاب نوشته است، ولی بدلیل اینکه در وصیت نامه شهید آمده که از فضایل وی گفته نشود (که نشانه تواضع سرشار ایشان است)، بناچار خیلی از موارد را نتوانسته اند بگویند.
من در دوران نوجوانی با ایشون که از شهدای دوره سه دبیرستان مفید در عملیات کربلای ۵ است آشنا شدم و شیفته مرام و معرفتشان شدم.
مسیری که ایشان انتخاب کردند باعث شد به سمت اخلاص و پاکی بروند درحالیکه بخاطر اتفاقاتی که در زندگی وی و مادرش افتاده بود، اصلا قابل انتظار نبود که در آن شرایط به این درجه از کمال برسد.
روش محاسبه نفس این شهید که در اینترنت و این کتاب به آن اشاره شده، واقعا جالب و پندآموز است، به طوریکه کوچک ترین کارها که در نظر ما هیچ اهمیتی ندارد هر روز مورد سنجش قرار میگرفته.
خواندن کتاب «محله های زندگی» که درمورد زندگی مادر شهید است در کنار این کتاب توصیه میشود. خانم لامعه لشکرلو (مادر شهید) در سن ۱۸ سالگی  از وهابیت به مذهب شیعه گرایش پیدا میکنند و چنین فرزند آسمانی را تربیت میکنند.