بازخوانی پائولو فریره با تمرکز بر کودک و آموزش کودکان بازخوانی پائولو فریره با تمرکز بر کودک و آموزش کودکان ناصر یوسفی و 1 نفر دیگر 3.5 6 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 3 خواندهام 8 خواهم خواند 1 ناشر کارگاه کودک شابک 9789647364690 تعداد صفحات 184 تاریخ انتشار 1397/12/27 توضیحات کتاب بازخوانی پائولو فریره با تمرکز بر کودک و آموزش کودکان، نویسنده ناصر یوسفی. یادداشتها محبوبترین جدید ترین افسانه عزیزی 1403/4/1 کتاب در مورد نظریات پائولو فریره متخصص تعليم و تربيت و انسانگراست خوب است معلمها آنرا بخوانند نظرات او بر خلاف رفتارگرایی است . او می گوید یادگیری را نباید در آزمایشگاه و با روپوش سفید سنجید بلکه باید آموزش در بستر زندگی صورت بگیرد. در این کتاب یه دید کلی در مورد زندگی، شخصیت و سمت ها و اینکه نظراتش از چه کسانی الهام گرفته مثلآ از چهگوارا و سارتر بسیار آموخته بود. متاسفانه کتاب های فریره کم ترجمه شده و دانشجویان تعليم و تربيت هم کمتر او را می شناسند و از نظریات انسانگرایش درس می گیرند من این کتاب را خوشبختانه در جمعی که برای بچهها کار می کنند خواندم و در موردش صحبت کردیم، 0 19 نجمه پذیرا 1402/9/16 این کتاب در یاد دادن آزادی و آزادگی به انسانها محشره 0 2