نگارش خلاقانه برای فیلم از مبانی نظری تا روش های کاربردی
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
آیا این روشها کیمیای خلاقیت است؟ اگر نویسندهای دستش به این روشها برسد. به جادوی خلاقانهنویسی رسیده است؟ همه ما باید توجه کنیم این روشها با خود خلاقیت حمل نمیکنند! آنها هرگز خلاقیت نداشته و نخواهند داشت. خلاقیت در روشهای کاربردی نیست. در هیچروشی نیست. خلاقیت در خود ماست. در وجود همه ما قدرتی نهفته است که باید در جهت رشد و تحول استفاده شود. کسی با خواندن این کتاب و دیگر کتابها خلاق نمیشود، بلکه این کتاب صرفا به ما کمک میکند خلاقیت به خواب رفته خودرا بیدار کنیم. این کتاب به ما کمک میکند خلاقیت خود را بشناسیم. از قدرتش آگاه شویم و متوجه شویم که چه توانایی و گنجی در ما نهفته است. همه این روشهای کاربردی و مبانی به همین منظور نوشته شده است. از سوی دیگر، برخی از نویسندگان جوان ب رآناند که یافتن یک ایده برای نوشتن فقط با «الهام» صورت میگیرد؛ یعنی باید پشت میز بنشینند و زمان بسیاری به کاغذی سفید نگاه کنند تا ایدهای به ذهنشان برسد. اما اگر آنها فصل سوم این کتاب- «روشهای کاربردی نویسندگان خلاق»- را مطالعه کنند. نظرشان عوض میشود. برای ایدهیابی نیازی به انتظار و یافتن ایده نیست. بلکه پس از آنکه توانستیم قدرت خلاقیت خودمان را بیدار کنیم. میتوانیم بر اساس این قدرت ایدهها را بسازیم. در این روشها «ایدهیابی» به «ایدهسازی» یا «ایدهپردازی» تبدیل میشود.