معرفی کتاب اسلام به مبارزه می طلبد اثر وحیدالدین خان مترجم نذیراحمد سلامی

اسلام به مبارزه می طلبد

وحیدالدین خان و 1 نفر دیگر
0.0 0 یادداشت

1386/5/15

دانش، به هیچ عنوان دین را دچار عیب و نقصان نکرده است. تمام اکتشافات و یافته های دانش و علوم تجربی، خواه  ناخواه به این نکته اعتراف دارند که همان گونه که چهارده قرن پیش، دین مبین اسلام ظهور کرده، مدعی شده که کلیه ی اکتشافات انسان در آینده ، حقانیت آن را بیش از پیش روشن خواهند کرد. اما ملحدان بر این باورند که فقدان و کمبود علم و اطلاعات در زمان گذشته، نیاکان ما را در توجیه جهان هستی به سوی پاسخ های غلط سوق داده است. نوشتار حاضر به اثبات دین در برابر تفکر مادی جدید اختصاص یافته است. این اثبات دو حالت دارد؛ یکی این  که ثابت شود دین یک پدیده ی غیر مادی است: بنابراین علوم مادی مجاز نیستند که درستی دین را زیر سئوال ببرند. شیوه ی دوم، اثبات درستی دین در برابر تفکر مادی جدید است، بدین معنا که در اثبات حقانیت دین از همان ابزاری استفاده شود که برای اثبات یک موضوع در پهنه ی علوم مادی و تجربی استفاده می شود. برخی ازمباحث کتاب بدین قرار است: تئوری مخالفان دین؛ نقدی بر تئوری مخالفان دین؛ روش استدلال علمی؛ گواهی جهان هستی درباره ی وجود خدا؛ دلایل وجود آخرت؛ اثبات نبوت؛ قرآن کلام خدا؛ دین و مشکلات تمدن؛ و حیات طیبه.