تک نسخه ی کامیابی
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
«ساعات پایانی شب بود و ترنت در بزرگراهی به سمت خانه می راند که ناگهان گاو سرگردانی تصمیم گرفت از جاده عبور کند. ماشین او از جاده منحرف شد. اما با گاو برخورد کرد و واژگون شد. گاو بیچاره مرد ولی ترنت جان سالم به در برد. او ماشین خود را تعمیر کرد، اما این پایان گرفتاری های او نبود...» شاید شما هم مانند ترنت بدبیاری هایی داشته باشید اما نگران نباشید چون اندرو متیوس در این کتاب به یاری ما برخاسته است، آن هم با بیان این راز که موفقیت از داشتن حس خوب آغاز می شود. «متیوس» شرح می دهد که زندگی ما توسط ضمیر ناخودآگاهمان کنترل می شود. ضمیر ناخودآگاه اهل بحث و استدلال نیست و همه اطلاعاتی را که به آن می دهیم بی چون وچرا به عنوان واقعیت می پذیرد. تک تک ما اتفاقات و رویدادهای زندگی خود را توسط برنامه های ضمیر ناخودآگاهمان به دست خود رقم می زنیم. زندگی از درون به بیرون رقم می خورد. شما نمی توانید یک عمر تفکر مخرب و منفی را تنها در چند روز یا چند هفته با تفکر مثبت جایگزین کنید. هرگاه اندیشه ای در ذهنتان جای می گیرد این اندیشه توازن هستی را برهم می زند و این توازن وقتی دوباره به دست می آید که افکار شما به ماده تبدیل شده باشد. ما پیشامدها و انسان هایی را به سمت خود جذب می کنیم که با نوع احساس ما همخوانی داشته باشند. وقتی احساس خوشحالی می کنیم پیشامدهای مثبت را جذب می کنیم و اگر احساس اضطراب و عصبانیت کنیم پیشامدهایی را جذب می کنیم که باعث بدتر شدن حال ما می شوند. خبر خوش اندرو متیوس این است که با تغییر دادن اندیشه های خود می توانید نوع احساسات خود را دگرگون کنید. شما همانند یک آهن ربا هستید و احساسی که درباره خود دارید کیفیت اتفاقات زندگی تان را تعیین می کند. برای به دست آوردن آنچه می خواهی لازم است ابتدا چنان احساسش کنی که گویی آن را به دست آورده ای. خود کلمات اهمیتی ندارند و آنچه مهم است احساس پشت این واژه ها است. به یاد داشته باشید قبل از هر چیز به کورسوی امید و کمی باور نیاز دارید و فقط پس از آن است که اوضاع رو به بهبود می گذارد. همه چیز پس از آنکه داشتن یک حس بهتر را آغاز کردید اتفاق می افتد. قانون زندگی این است: «برای بهبود وضعیت خود ابتدا باید احساس مثبت تر داشته باشید». شما بخشی از هر چیز هستید. شما اکنون مالک تمام آن چیزهایی هستید که می خواستید اما خودتان خبر ندارید. تنها چیزی که راهتان را سد می کند باورهای شما است. با تغییر دادن باورهایتان که مانند هر چیز دیگر این جهان ارتعاش صرف است و در حقیقت با تغییر دادن ارتعاشتان شاهد تحقق هدف هایتان خواهید بود. برای به دست آوردن هر چیز باید ابتدا آن را احساس کنید. برای ایجاد هر تغییری ابتدا باید زندگی پس از تغییر را احساس کنید. رسالت هر انسانی در این جهان هستی پذیرفتن مسئولیت کامل زندگی خود از طریق کنترل اندیشه ها و احساسات خویشتن است. به خودتان عشق بورزید و خودتان را بپذیرد در این صورت انسانی امیدوار و پرانرژی و سالم خواهید بود.