۳۶۶روز با پیامبر عزیزمان ۳۶۶روز با پیامبر عزیزمان 4.5 2 نفر | 1 یادداشت جلد 1 خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 1 خواهم خواند 3 ناشر شابک ۹۷۸۹۶۴۰۲۳۳۲۰۷ تعداد صفحات 95 تاریخ انتشار _ توضیحات متاسفانه توضیحاتی برای این کتاب یافت نشد. یادداشتها محبوبترین جدید ترین علی مصباحی 1403/7/2 مدتها بود در ارزیابیها به یک کتابی که بگم بهبه و آفرین بر نخورده بودم هم از حیث استنادات و دقت در نقلهای تاریخی و روایی هم از حیث کتابسازی و تصویرگری و صفحهآرایی هم از حیث روایی و لحن و فضاسازیِ نقل حکایات، نمرهی قابل قبولی گرفت از نظر من و باید برای پسرم هم بخرمش به نکاتی اشاره کرده که حسنگزینش نویسنده را نشان میدهد و برخیش حتی برای علاقهمندان به تاریخ و سیرهی نبی اکرم صلوات الله علیه و آله تازگی داره! علاوه بر این، متن خیلی متناسب ردهی سنی کودک هست، روان است، در مواردی هم که خواسته با ظرافت دایره لغت مخاطب رو گسترده کنه در پانویس توضیح داده معنی لغت رو. پانویسهایی هم داره که مکمّل بحث محتوایی و علمیّت کتاب است، متناسب است، هم مفید برای مخاطب کودک و هم بزرگتری که احیاناً بخواهد کتاب را با کودک بخواند. البته کتاب داری چند اشکال است! در بحث اینکه آزر مشرک مطلقا نمیتواند پدر خونی حضرت ابراهیم باشد! یکی از بزرگترین اشکالات کتاب همین مطلب است! که باید به صراحت بیان میکرد که آزر عموی ابراهیم بود چرا که شرک در سلسلهی ابا و اجداد رسول خدا راه ندارد!!!!!! طبق انبوه آیات و روایات!!! لذا پدر حضرت ابراهیم تکوینا نمیتواند مشرک باشد! 0 2