زمستانی سیه از "بهار بغداد"؛ کارنامه عملکرد 5 ساله "آزادیخواهان" امریکا و انگلیس در عراق
حسین رفیعی و 1 نفر دیگر
0.0 0 یادداشت
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
بیش از 60 سال است که منطقة خاورمیانه با پدیده هایی چون کودتا، نفت، ترور، جنگ، صلح اعراب و اسراییل، عقب ماندگی سیاسی و اقتصادی کشورهای اسلامی و... و اخیرا سلاح هسته ای درگیر بوده است. در این دوره، این منطقه یکی از مهم ترین مشغولیات ذهنی و عملی جهان، خاصة جهان غرب بوده و هست. در این 60 سال دو اتفاق مهم در این منطقه حادث شده است که سایر تحولات را باید ذیل این دو اتفاق تحلیل و بررسی کرد؛ نخست تشکیل اسراییل و پاکستان در سال 1948 و دیگری انقلاب اسلامی ایران در 1979، البته اشغال عراق هم پدیدة دیگری است که به پدیده های قبلی اضافه شده و خود را به منطقة خاورمیانه تحمیل کرده است. پیش گویی این که عاقبت این اشغال چه خواهد شد و پیامدهای آن چه خواهند بود، کار مشکلی است. ولی یک چیز قطعی است، و آن این که تا عامل ذهنی مناقشات حل نشود، منطقه به آرامش نخواهد رسید. امروز در این منطقه، نفت و آمریکا با هم درآمیخته اند. کتاب حاضر، شمه ای است از جنگ عراق و آنچه بر مردم عراق در این مدت گذشته است. کتاب در چهار بخش تنظیم شده که عناوین آن عبارت اند از: جنگ و پیامد فوری آن؛ سلاح های جدید و پیامد آیندة آنها در منطقة ما؛ جمع بندی؛ و تصاویری از عراق.