معرفی کتاب اقتصاد گیاهان دارویی و معطر (بر اساس سرفصل شورایعالی برنامه ریزی) اثر سیامک غریبی اصل
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
امروزه در تمام دنیا بررسی هایی به منظور زراعی کردن گونه های مختلف گیاهان دارویی، که قبلا به صورت وحشی جمع آوری می شدند، انجام شده است. با توجه به این که زراعت این گیاهان جزء زراعت های متمرکز می باشد، پس درآمد هکتاری آن ها نسبت به سایر گیاهان زراعی بیش تر است. هرچند در کشور ما امکان زیادی برای خودکفایی از لحاظ موارد دارویی وجود دارد، ولی در کل نمی توان از ورود مواد خام دارویی برای ساخت دارو صرف نظر کرد، چون شرایط آب و هوایی کشور برای تولید کلیه ی مواد دارویی و ادویه، مناسب نیست. کتاب حاضر به منزله ی کتاب درسی در رشته ی تولید و بهره برداری گیاهان دارویی و معطر و رشته های مرتبط در چهار فصل به نگارش درآمده است. فصل اول شامل کلیات، عوامل و ارکان تولید است. در فصل دوم به روش های اقتصادی کردن تولید گیاهان دارویی و معطر اشاره می شود که شامل اصل های اقتصادی مهم در تعیین قیمت و تولید محصولات کشاورزی می باشد. در فصل سوم روش تهیه و ارزیابی یک پروژه ی کشاورزی به بحث گذاشته شده و در فصل چهارم مسائل مربوط به بازار و بازاریابی بازگو می گردد.