انرژی برتر ذهن
خواندهام
وقتی توانایی ها و قابلیت های انسان را بررسی و انرژی های لازم را برای اجرای این قابلیت ها برآورد می کنیم، درمی یابیم نوع انرژی ای که لازم است تا انسان به این اعمال دست بزند، کاملا متفاوت از نوع انرژی هایی است که در شرایط عادی انسان مبادله می شود. انسانی که در لحظه ای کوتاه اختلالی بزرگ را در جسم و روح خود از بین می برد و انسانی که دست به شاه کاری بزرگ و متعالی می زند، حتما از انرژی هایی برخوردار است که فراتر از انرژی ای است که بتوان آن را از طریق سوخت و ساز مواد غذایی در بدن به وجود آورد. این نوع از انرژی که در کتاب حاضر بررسی گردیده انرژی حاصل از چشمه ای درونی است که منشا آن ذهن انسان است و حاصلی به نام فکر را به همراه دارد. انسان همواره توسط این انرژی به خواسته ها و آرزوهای خود دست یافته و با دسترسی به آن توانسته خود را از اختلالات جسمی رها کند و بر فراز تله ی سعادت بایستد و از آن جا افق برتر و بی نهایت را نظاره کند. کتاب حاضر در خصوص انرژی برتر ذهن در جملاتی کوتاه فراهم آمده است، از جمله: "لحظه ها چه با آرامش می گذرند و ما نظاره گر گذر آن ها هستیم"، "ذهن برتر ذهنی است که بعد از هر شکست به پیروزی فکر کند و بعد از هر پیروزی، به پیروزی دیگر" و "مراقبه یکی از شیوه های هدایت انرژی کیهانی به جسم و روح انسان ها است".