معرفی کتاب ورقهای آینده اثر آلوین تافلر مترجم عبدالحسین نیک گهر ورقهای آینده آلوین تافلر و 1 نفر دیگر 3.0 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 1 خواهم خواند 0 ناشر نشر البرز شابک 0000000050861 تعداد صفحات 351 تاریخ انتشار 1371/1/1 نسخههای دیگر نشر نشر البرز نشر انتشارات به نشر توضیحات کتاب ورقهای آینده، نویسنده آلوین تافلر. یادداشتها محبوبترین جدیدترین سیدمهدی حسینی 1403/6/24 با وجود احترام و منزلت بسیاری که برای دکتر نیک گهر قائلم، ترجمه ی کتاب اذیتم کرد. سعی کردم نسخه انگلیسی آن را پیدا تا آن را مطالعه کنم، هرچه گشتم نیافتم. ترجمه ی کتابهای قبلی که توسط خانم دکتر خوارزمی انجام شده بود بسیار بهتر بود. محتوای آن هم به تبیین نظریات قبلی نویسنده در کتاب موج سوم می پرداخت و بویژه در اوایل کتاب چندان نکته جدیدی در بر نداشت و پیش بینیهایی بود درباره وضعیت آینده در کشورهای مختلف. تقریبا از دو سوم کتاب که گذشت مطالب جذابتری نمایان شد. نکته مهمی که باید درنظر داشت این هست که کتاب در سال ۱۹۸۳ نگاشته شده و از این منظر مباحثی که برای ما اکنون بسیار بدیهی می نماید، آن زمان جذابیت خاصی داشته و سر و صدا ایجاد کرده است. اگر قصد مطالعه ی این کتاب را دارید حتما قبلش کتابهای شوک آینده و حتما موج سوم را بخوانید درغیراینصورت بهره ی کافی از آن نخواهید برد. 0 0