معرفی کتاب هشتاد روز دور دنیا اثر ژول ورن مترجم بهرام همایون هشتاد روز دور دنیا ژول ورن و 1 نفر دیگر 3.7 7 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 14 خواهم خواند 2 ناشر جانزاده شابک 0000000046336 تعداد صفحات 64 تاریخ انتشار 1374/4/27 نسخههای دیگر نشر شرکت انتشارات علمی و فرهنگی نشر جانزاده نشر کوشش نشر جانزاده نشر نحل توضیحات کتاب هشتاد روز دور دنیا، مترجم بهرام همایون. یادداشتها محبوبترین جدیدترین یوسف خدایاری 4 روز پیش کتابی که مرا با کتاب مانوس کرد و میراثی برایم بجا گذاشت که هنوز اطمینان ندارم بدبختیست یا خوشبختی. هنوز لذت هدیه گرفتنش در ۸ سالگی را در خاطر دارم. فارغ از لذت بخش بودن خواندن کتاب که من را در این مدت موجب کرده تا آن را ۲۵ بار بخوانم،این اثر چنان تأثیری بر من گذاشته که فکر نکنم دیگر کتابی جایش را بگیرد. 0 0 علی سلیمانی 1403/2/4 داستانی هیجانی و البته یه کوچولو عاشقانه فقط یه کوچولو 0 0 پویان ثقفی 1403/9/10 کتاب جالبی بود و یکجورایی جذاب بود 0 0 arsalan arianpour 1402/7/4 خیلی خوب بود. درباره ی یک شخصی به نام فیلیس فاگ که خیلی دوست داشت در هشتاد روز به دور دنیا سفر کند و همه می گوفته اند که تو نمی توانی این کار ار بکنی و همه او را مسخره کردند و....... در اخر پیشنهاد می کنم حتما این کتاب را بخوانید. ممنون از توجه شما 0 1