مردان بزرگ تاریخ مردان بزرگ تاریخ ریچاردمیل هاوس نیکسون و 1 نفر دیگر 3.5 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 1 خواهم خواند 0 ناشر جاویدان شابک 0000000043769 تعداد صفحات 464 تاریخ انتشار 1370/4/1 توضیحات کتاب مردان بزرگ تاریخ، نویسنده ریچاردمیل هاوس نیکسون. یادداشتها محبوبترین جدید ترین محمدرضا عطائی 1403/7/26 این کتاب رو هم در اواخر نوجوانی خواندم. خاطرات نیکسون رییس جمهور اسبق آمریکاست. شاید تصور این باشه که واقعا مردان بزرگ تاریخ رو داره معرفی میکنه، اما منظورش چیز دیگریه. در اصل از برخی از کشورها، یه نفر رو که خودش باهش ملاقات کرده بوده و به نظرش قابل اعتنا بوده رو معرفی کرده. مثلا از آمریکا مکآرتور، از انگلیس چرچیل، از آلمان کنراد آدنائر، از فرانسه دوگل، از شوروی خروشچف و الی آخر. همین که مثلا از شوروی خروشچف رو انتخاب کرده به نظرم راهنمای خوبی باشه برای این که انتخاب این افراد چگونه بوده. متن طبیعتا بسیار سوگیری داره و اصلا هم تلاشی نداشته که این سوگیری رو بپوشونه. ولی برای شناخت نگرش افرادی مثل نیکسون و برخی وقایع تاریخی خوبه. من دوسش داشتم. 0 0