باشگاه مغز + کودک باشگاه مغز + تارا رضاپور و 4 نفر دیگر 4.9 5 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 14 خواهم خواند 13 خرید از کتابفروشیها ناشر مهرسا شابک 9786227924008 تعداد صفحات 280 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب باشگاه مغز +، تصویرگر کیانا عامری. لیستهای مرتبط به باشگاه مغز + Persiman 1401/10/10 کارآفرینی | مدیریت کسب و کار | توسعه فردی و تیمی 46 کتاب ⚜️ گزیده ای از آنچه خود میخوانم و برای دیگران نیز خواندنش را می پسندم به دلیل علاقمندی و تمرکز در زمینه کسب و کار، کارآفرینی، مدیریت انواع کسب و کار و توسعه فردی کتاب هایی که یکبار خواندن آن می تواند برای همیشه زندگی شما را تغییر دهد معرفی خواهم کرد شاید روزی مجدد مرور کردید و براتون جذاب بود بخاطر بیارید شروع موفقیت تان همینجا بود ♻️ مجدد سر بزنید؛ این لیست با بهترین کتاب ها آپدیت خواهد شد 1 33 شکیبا 1402/3/16 کتاب های روانشناسی 16 کتاب کتاب های تقویت خود 0 8 یادداشتها محبوبترین جدید ترین هستی 1401/8/10 چیزی دربارش شنیدین؟ 0 4 مطهره طحان 1403/8/13 . نام سری کتاب : باشگاه مغز 🧠 نام نویسنده : حامد اختیاری ، تارا رضا پور ✍🏻 . معرفی کتاب : این کتاب یک کتاب فوق العاده برای تقویت هوش و برای سرگرمی مفید هست . . با رده سنی ۸ تا ۸۰ سال میتونه توی خانواده همه رو دور هم جمع کنه تا باهم بشینن سوال های باحالش رو حل کنن و از توصیه های سبک زندگیش استفاده کنن 🤌🏻🧠 سرفصل های این کتاب ها موضوعات فصل رو توضیح میدن و بعد وارد قسمت تمرینات میشین که برای رمز گشایی توانایی های مغزتون عالی هستن 👌 پاسخنامه آخر کتاب هم کار رو راحت کرده که بعد از انجام تمرینات خودتون رو ارزیابی کنید ، به همراه زوش های مختلف و بسیار زیاد برای پرورش خودمان 🌻 . 🤍@donyaye_motale📚 0 3 ایمان 1402/3/17 این کتاب عالیه برای فعال کردن توانایی های مغزتون! فقط این نکته رو در نظر داشته باشید که سری پلاس باشگاه مغز که خاکستری هست درواقع لول دوم کتاب باشگاه مغز ۱ هست با تمرینات بیشتر و کاربردی تر به همراه پاسخنامه در اخر کتاب... محتوا کتاب دارای ۱۶ پله (فصل) هست که مهارت های (انواع توجه - انواع حافظه - مهارت های کلامی - مهارت های بینایی و فضایی - مهارت های محاسباتی - استدلال و حل مسئله) بدین صورت که به مرور تمرینات و سوالات هر مهارت سخت تر میشوند و دو پله پایانی مربوط به دوره میباشد. ... توصیه: با هدف و برنامه سراغ این کتاب بروید مثلا روزی نیم ساعت تمرینات کتاب رو ادامه بدهید و نا امید نشوید چون در پله های پیشرو پیشرفت خواهید کرد 0 18 زینب روحانی 1402/2/26 تمرینهای این کتاب عالی هستن. من عاشق حل معماها هستم 0 1