معرفی کتاب بره کوچولو قصه گوش می دهد اثر مایکل دال مترجم احمد تصویری کودک۰ تا ۲ سال بره کوچولو قصه گوش می دهد مایکل دال و 2 نفر دیگر 3.8 4 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 6 خواهم خواند 1 خرید از کتابفروشیها ناشر کتاب پارک شابک 9786226707268 تعداد صفحات 224 تاریخ انتشار 1400/2/11 توضیحات کتاب بره کوچولو قصه گوش می دهد، نویسنده مایکل دال. لیستهای مرتبط به بره کوچولو قصه گوش می دهد حانیه وحیدزاده 1402/8/23 معرفی کتاب به مناسبت روز کتاب و کتابخوانی 5 کتاب کتاب_مواد خواندنی 0 1 زهرا نامدار 1402/4/1 کتاب خردسال ۱ تا ۳ سال 64 کتاب کتاب هایی برای بچه های خردسال(حدود یک تا سه سال) که تازه میخواهند با کتاب آشنا بشوند. همه این کتاب ها را برای پسرم خوانده ام و به نظرم از لحاظ محتوا و تصویرسازی با نیاز های این گروه سنی مطابقت دارند. اگر پیشنهادی دارید حتما در نظرات من را آگاه کنید. 0 59 یادداشتها محبوبترین جدیدترین نرکس صادقی 1401/2/27 به خواب رفتن نوپا، ساده ترین دستاورد خوندن این کتاب هست. از اون مهمتر همذات پنداری لحظه به لحظه نوپا با بره کوچولوی داستان هست، دعوت مادر از بره کوچولو برای نشستن کنارش، باز کردن کتاب و... با جملات خیلی ساده اما دلنشین بیان شده. این کتاب براحتی می تونه کوچولوی شما رو عاشق وقت کتاب خوندن کنه. علاوه بر اون نوپا عاشق این میشه که خودش کتابی از کتابخونه ش انتخاب کنه و براتون بیاره تا بخونید. تصاویر کتاب فوق العاده هست و لذت خوندن کتاب رو دوچندان میکنه 0 1