4.7

1397/10/1

کتاب زنان تاریخ ساز؛ دامنی از جنس آب، نویسنده زهرا زواریان.

کتابی کوتاه ولی سرشار از نکته و احساس بود.
در این کتاب که ۸۳ صفحه بود و در یک نشست به پایان رسید. از زبان بانو ساره ماجرا آغاز و با چالش بانو هاجر در سعی صفا و مروه به پایان می‌رسد.
احساسات مختلف بانو ساره در هنگام گرفتن این تصمیم و پس از آن، امتناع حضرت ابراهیم و در نهایت تسلیم امر پروردگار شدن بانو هاجر، همگی به صورت کوتاه ولی عمیق، ما را با این اتفاق تاریخی همراه می‌کند.

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

چرا این کتاب رو خریدم؟ یا چرا اصلا بهش علاقمند شدم؟
دقیقا بخاطر همین خلاصه اشتباه بهخوان
داستان این کتاب ربطی به قوم عاد نداره. این داستان در مورد همسران حضرت ابراهیم (ع) بخصوص بانو هاجر، مادر حضرت اسماعیل (ع) هست
کتاب تصویرسازی خوبی داشت و میتونستم جز به جز اتفاقات و فضا و محیط رو تصور کنم. شخصیت پردازی بانو ساره و هاجر هم بسیار خوب بود و می‌تونستم احساساتی که داشتن رو درک کنم البته نه به این معنی که حق بدم
ولی از شخصیت حضرت ابراهیم (ع) چندان راضی نبودم. پیامبران بخصوص پیامبران اولوالعزم همیشه در نظرم شخصیت خیلی ماورایی تری داشتند ولی خب شاید اشکال از تصورات منه
مشکل بعدیم نحوه وحی به حضرت ابراهیم (ع) بود که بیشتر شبیه الهام بود تا وحی
در کل کتاب جمع و جور اما نسبتا پرمحتوایی بود و به تصور درست تر شرایط اون زمان کمک میکرد

پ.ن: خلاصه رو اصلاح میکنم
پ.ن²: چرا اسم فرعون عربی بود؟ مصریا که اون زمان عرب نبودن. و جدا از اون چرا دقیقا به شکل عربی فلان بن فلان اومده بود؟ نویسنده نمی‌تونست جاش بنویسه فلانی پسر فلانی؟