قابلمه را فراموش کن!

قابلمه را فراموش کن!

قابلمه را فراموش کن!

هلموت واندمیکر و 2 نفر دیگر
3.5
4 نفر |
1 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

2

خوانده‌ام

2

خواهم خواند

4

شابک
9789644121524
تعداد صفحات
542
تاریخ انتشار
1396/6/26

توضیحات

        
هر روز بر تعداد کسانی که در گوشه وکنار جهان بیماری هایی لاعلاج نظیر سرطان داشته و دوباره سالم شده اند، افزوده می شود. دکتر شلتون در درمانگاه و مدرسه ی تندرستی خود بهبود چهل هزار نفر از این افراد را ممکن ساخت. امروزه پزشکان و درمان گران زیادی راه وروش او را دنبالم می کنند، که همواره موفقیت این روش او را دنبال می کنند، که همواره موفقیت این روش را به اثبات رسانده اند. این روند که از سال 1822 در آمریکا تاسیس شده، با وجود موانع فراوانی که نظام پزشکی بر سر راهش قرار داده، توانسته است خود را تا به امروز از گردباد حوادث نجات دهد. این روش درمانی که شیوه ای طبیعی است، تنها امید کسانی است که بیمار شده اند و می خواهند دوباره سالم شوند. آن چه در این کتاب می خوانید، تنها راه دستیابی به سلامت کامل و عمر طولانی است.

      

یادداشت‌ها

          خوام گیاه‌خواری طبق علم روز عملی است که مطلقا نمی‌تواند به مدت طولانی ادامه داشته باشد و در همان مدت کوتاه هم عوارض جدی برای بدن به دنبال خواهد داشت و در این زمینه مقالات متعددی وجود دارد،‌ خام‌گیاه‌خواری طبق شواهد علمی به شدّت منجر به یائسگی زودرس در زنان می‌شود و به شدّت روی قدرت باروری زنان تأثیر منفی می‌گذارد. حتی قاعدگی آن‌ها را دچار اختلال می‌کند.
علاوه بر این در حالت خام گیاه‌خواری جذب ویتامین B12 به شدّت مختل شده و بدن با عوارض متعدد کمبود این ویتامین مواجه می‌شود، نظیر افسردگی، خستگی مفرط، التهاب در دهان و زبان و...
برای مطالعه بیشتر می‌توانید به منابع ذیل رجوع فرمایید:
https://theconversation.com/raw-vegan-diet-may-be-a-risk-to-your-health-heres-why-193495

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S266726852300013X

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/10436305/

تازه این‌ها بخش کوچکی از عوارض خام‌گیاه‌خواری است که علم روز به آن رسیده؛ جنبه‌ی مهمتر باز می‌گردد به تأثیرات روحی و جسمی و روانی مخرب نخوردن گوشت.
یعنی دین اسلام نه تنها خام گیاه‌خواری را تأیید نمی‌کند، بلکه گیاه‌خواری صرف هم مورد تأیید نیست. انسان حداقل هر 40 روز یک‌بار باید شخص گوشت بخورد!
نخوردن گوشت عوارضی در پی دارد که حکمای اسلامی برخی از آن‌ها را بیان داشتند؛ یعنی اگر مصرف گوشت حذف شود در یک بازه‌ی طولانی، قوای عقلانی ضعیف شده، قوای واهمه تقویت می‌شود، از نظر روحی و روانی شخص ضعیف و حساس می‌شود و به جهت لطافت روحی تکوینی که پیدا می‌کند که ناشی از ایمان نیست بلکه اثر وضعی نخوردن گوشت است، به شدّت نسبت به آسیب دیدن از ناحیه اجنه زمینه‌ پیدا می‌کند و موارد دیگر.

لذا چون توصیه‌ی کتاب اولا علم روز تأییدش نمی‌کند، در ثانی مخالف صریح سیره‌ی نبوی و دستورات دینی است و از جنبه‌های مختلف برای بدن و روح و روان مضر است کتاب نه تنها فاقد اولویت خرید است بلکه مضر هم است.

به عنوان نمونه در سخنی غلط در ص26 سطر11تا19 گفته: آنچه خالق به عنوان غذا برای ما تعیین و پیشنهاد کرده است میوه‌های بهشتی است؛ بله فقط و فقط میوه‌های دانه‌داری که زیر نور خورشید می‌رسند، نه آنچه با زمین آلوده و مسموم در تماس هستند!
حتی در صفحه 289 گفته عسل هم خورده نشود!!!!
در ص333 تیتری زده تحت عنوان: آیا عادت ماهیانه ضروری است؟ - چرا که می‌داند خام‌گیاه‌خواری به شدّت فرآیند عادت ماهانه را مختل می‌کند و بعد توجیه می‌کنه اصلا اشتباهی بوده که زن‌ها عادت ماهیانه دارند چون حیوانات ماده عادت ماهانه ندارند! اما نمی‌گه نه تنها خام‌گیاه‌خواری عادت ماهانه را مختل می‌کنه اصل باروری را نیز تقریبا نابود می‌کنه!!!!!!!!!

حال آنکه به وضوح گوشت پرندگان (وَلَحْمِ طَيْرٍ مِمَّا يَشْتَهُونَ (واقعه،21: و گوشت پرندگان و هر چه به آن اشتها و میل داشته‌ باشند) جزو خوراکی‌های بهشتی است.
        

0