ما پاسداران زمین و آسمانیم: زندگینامه، وصیت نامه و خاطرات سرداران و فرماندهان شهید بندر انزلی
0.0 0 یادداشت
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
شهادت یا کشته شدن آگاهانه در راه خدا و دین یکی از متعالی ترین جایگاه ها در اسلام به شمار می رود و شهیدان نزد خداوند مقام و مرتبه ای والا دارند. در طی جنگ تحمیلی، تعداد زیادی از رزمندگان ایرانی در جبهه ها به شهادت رسیدند. شناخت شهدا و آشنایی با اهداف، آرمان ها و نحوه ی زندگی آن ها می تواند الگویی برای بازماندگان باشد. بر این اساس نگارنده در کتاب حاضر تلاش کرده است که زندگی نامه، وصیت نامه و خاطرات 11 تن از سرداران و فرماندهان شهید شهرستان بندر انزلی را گردآوری کند. شهدای معرفی شده عبارت اند از: تیمسار سرلشکر شهید سید موسی نامجوی، سردار سرتیپ شهید حمید رجبی مقدم، شهید محمود فلاحتی، سرتیپ شهید فرهاد احمدیان، سرتیپ شهید محمدجواد عبد حق، سرهنگ دوم شهید حجت شیخ محبوبی، شهید حاج حبیب الله بازیار، سرهنگ دوم پاسدار شهید حجت جمائیلی، سرتیپ شهید احمد پیشگاه هادیان، سرهنگ دوم شهید بهمن فاتحی مریدانی، و شهید حاج بهرام گل آور.