معرفی کتاب ماجرای فکر فلسفی در جهان اسلام اثر غلامحسین ابراهیمی دینانی کتابعمومیتاریخ تاریخ ایرانمعاصر ماجرای فکر فلسفی در جهان اسلام غلامحسین ابراهیمی دینانی 2.8 2 نفر | 2 یادداشت جلد 1 خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 5 خواهم خواند 1 خرید از کتابفروشیها ناشر طرح نو شابک 9789645625793 تعداد صفحات 438 تاریخ انتشار 1399/2/29 توضیحات کتاب ماجرای فکر فلسفی در جهان اسلام، نویسنده غلامحسین ابراهیمی دینانی. یادداشتها محبوبترین جدیدترین میثم خرقانی 1402/12/1 تا جایی که داره به صرف گزارش دادن اکتفا میکنه، خوب پیش میره. اما هرجا پاشو از گزارش فراتر گذاشته و خواسته چیزی بگه، ضعیف عمل کرده. کتاب فاقد هرگونه ابداع یا ویژگی خاصیه. صرفاً در حد همون گزارش مختصر میشه بهش مراجعه کرد. 0 0 محمدحسین بنـکدارتهرانی 1403/1/18 آن زمان که ما این کتاب و دفتر عقل وآیت عشق را خواندیم از زور بیمنبعی بود. و الا کار چندان ارزشمندی نیست و به تبع فرهنگِ لافزن عربی و آخوندگری دینانی بیاندازه پر حرفی کرده. جوان بودیم و دلمان برای اسلام و فرهنگ اسلامی میتپید😀. خاطر نشان میکنم اگر دینانی کمی در این کار، نفس حرافش را لگام زده بود و جای جستهگریختهنویسی، یکسان و یکراست سر اصل حرفش رفته بود؛ میشد تلاش اولیه شستهرفتهای از آب در بیاید. دریغ که سرویراستاری کاردان و سلطهجو و مسلط بالای سر این کارها نبود که کارستانی از دل این همه پرنویسی بیرون بکشد 0 0