خودیاری در بیماری های عصبی

خودیاری در بیماری های عصبی

خودیاری در بیماری های عصبی

کلر ویکس و 1 نفر دیگر
5.0
1 نفر |
1 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

0

خوانده‌ام

1

خواهم خواند

6

شابک
9789642135127
تعداد صفحات
151
تاریخ انتشار
1373/5/19

توضیحات

        روی سخن در این کتاب با همه‌ی کسانی است که به نوعی از ناراحتی‌های عصبی و عوارض جسمی و روحی گوناگون آن دچارند، از کسانی که به اصطلاح اعصابشان خراب است گرفته تا کسانی که به واقع دچار فروپاشی روانی شده‌اند. نویسنده به نیرویی که در خود بیمار هست تکیه می‌کند و با زبانی روشن و صمیمانه، گویی که هم‌اکنون پهلوی بیمار نشسته است، راه و روش‌هایی عملی و مؤثر برای روبه‌رو شدن با عوامل و عوارض‌ ناآرامی‌ها و نگرانی‌های عصبی پیش پای او می‌گذارد. همین راهنمایی‌ها هستند که کتاب را به یکی از موفق‌ترین کتاب‌ها در نوع خود در سراسر جهان تبدیل کرده‌اند.
      

یادداشت‌ها

مرتضی

1402/9/23

          ۱- مخاطب این کتاب به گفته مؤلف، کسانی هستند که به نوعی از مشکلات عصبی و پیامدهای جسمی آن رنج می‌برند. خب طبق این گفته، میشه گفت تقریباً اکثر ما تا حدودی مخاطب این کتاب به شمار میاییم.
‌
۲- نویسنده در پی ارائه راهکاری عملی برای مواجهه با تنش‌های عصبی و روانی است. او معتقد است بخش زیادی از ناراحتی‌های جسمانی و ضعف‌های جسمی به امور ذهنی و تنش‌های عصبی ما برمی‌گردد که در صورت شناخت آن و یافتن یک راهکار مناسب، تا حد زیادی می‌توانیم به سلامت روان و جسم خودمان کمک کنیم.
با پرهیز از مباحث نظری و رفرنس‌های متعدد علمی و دانشگاهی، یک‌راست به سراغ راهکارهای عملی می‌رود.
‌
۳- راهکارهایی که ارائه می‌کند تا حد زیادی قابل اجراست. از پیشنهادهای غیرمعقول پرهیز می‌کند و بر این باور است که اگر بیمار راه خودش را در مقابله با تنش‌ها پیدا کند، می‌تواند به سرعت روند بهبودی را تحصیل کند.
مهمترین الگویی که ارائه می‌کند، پس از شناخت ترس، این چهار عنصر است:
«روبرو شدن    -   پذیرفتن   -   شناور ماندن    - مجال دادن»
‌‌
۴- با اینکه از زمان تالیف کتاب و ترجمه آن (چاپ اول سال ۱۳۷۳ بوده است و ویرایش دوم ترجمه برای سال ۱۴۰۱ است) مدت زمان زیادی گذشته است ولی مطالب هم‌چنان تازه و قابل استفاده می‌نماید.
        

31