نقش ائمه در احیای دین نقش ائمه در احیای دین مرتضی عسکری 4.7 3 نفر | 2 یادداشت جلد 1 خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 3 خواهم خواند 4 ناشر علامه عسگری شابک 9786009141975 تعداد صفحات 680 تاریخ انتشار 1393/2/9 توضیحات کتاب نقش ائمه در احیای دین، نویسنده مرتضی عسکری. یادداشتها محبوبترین جدید ترین سین قاف 1403/8/16 یکی از بهترین کتابهایی که در زمینه تاریخ اهل بیت علیهم السلام خوندم این کتاب بود تا جایی که یادم هست این کتاب یک سلسله سخنرانی و درس بوده که علامه عسگری قبل از انقلاب شروع کردن تو یه سری جلسه شرح دادن و از دل اون جلسات یه یادداشتهایی به صورت کتابهای کم حجم چاپ شده، بعدها این نوشتهها جمع شدن و تبدیل به این کتاب ارزشمند شده. هر بخش با یه مقدمه و یه نتیجه گیری همراه هست که بشدت خوندن کتاب رو راحت و یادآوری مطالب رو آسون کرده و کاملا نشون میده مطالب منسجم هست، بطوری که بعد از خوندن کتاب اشراف خیلی خوبی نسبت به تاریخ صدر اسلام بعد از رحلت پیامبر صلی الله علیه و آله و حکومت امام علی علیه السلام پیدا میکنید. و تا زمان قیام اباعبدالله علیه السلام ادامه پیدا میکنه و یه دید خوب نسبت به علت قیام و بوجود اومدن حادثه عاشورا بهتون میده 0 1 امیرمحمد کیانی 1403/7/20 آثار هیچ یک از متفکران اسلامی به اندازه علامه سید مرتضی عسکری مرا علاقه مند به تاریخ صدر اسلام نکرد، هر موقع به گذشته نگاه میکنم حس میکنم یکی از عمده دلایلی که باعث بعد از آن همه چرخ زدن و از این شاخه به آن شاخه پریدن تاریخ اسلام بخوانم حسی بود که موقع مطالعهی آثار او داشتم! مخصوصا این اثر که بنظر شاهکاری سرآمد در تاریخ پژوهی اسلامی معاصربه حساب میآید 0 1