معرفی کتاب جام جهان نمای مالکیت فکری: ابزاری کاربردی برای یادگیری انواع دارایی های فکری اثر اداره مالکیت فکری کره، انجمن ترویج اختراعات کره و سازمان جهانی مالکیت فکری مترجم منصوره نیکبخت نصرآبادی

جام جهان نمای مالکیت فکری: ابزاری کاربردی برای یادگیری انواع دارایی های فکری

جام جهان نمای مالکیت فکری: ابزاری کاربردی برای یادگیری انواع دارایی های فکری

0.0 0 یادداشت

1398/9/11

مالکیت های فکری به خاطر توانایی های نوآورانه و خلاقانه انسان، اطراف ما را به طور کامل احاطه کرده است. هر محصول یا خدمتی که ما در زندگی روزمره خود استفاده می کنیم نتیجه یک زنجیره ای طولانی از ابتکارات بزرگ و کوچک از قبیل طرح های جدید یا بهبود هایی است که باعث می شوند محصولی بهتر به نظر بیاید یا عملکرد بهتری داشته باشد. در این کتاب  9 شاخه مختلف مالکیت فکری مورد بحث و بررسی کاربردی قرار می گیرد. این کتاب به مثابه جعبه ابزاری برای کسانی است که به هر نحو با این حوزه سروکار دارند. این 9 شاخه شامل علائم تجاری و طرح های صنعتی اختراعات و گواهینامه ثبت اختراع، اسرار تجاری، حقوق ادبی هنری و حقوق مرتبط، اطلاعات گواهینامه اختراع لیسانس فناوری در مشارکت راهبردی، مالکیت فکری در اقتصاد دیجیتالی، مالکیت فکری و تجارت بین الملل و نیز حسابرسی مالکیت فکری می شود. آنچه این کتاب را نسبت به دیگر کتاب ها متمایز می کند این است که روی روش داستان گویی تکیه کرده است. با دنبال کردن این داستان ها می آموزید که مالکیت فکری درباره چیست و چقدر برای موفقیت تجاری، حیاتی است.