افسانه های هزار و یک روز افسانه های هزار و یک روز سارا کی و 3 نفر دیگر 4.2 2 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 4 خواهم خواند 0 ناشر محراب قلم شابک 9786001030048 تعداد صفحات 168 تاریخ انتشار 1398/5/26 توضیحات کتاب افسانه های هزار و یک روز، نویسنده سارا کی. لیستهای مرتبط به افسانه های هزار و یک روز فاطمه خوران🇮🇷🇵🇸 1403/1/30 بهترین کتاب هایی که تا الان خوندم 20 کتاب کتاب هایی که تو این لیست میذارم کتاب هایی هستن که از خوندنشون حسابی لذت بردم و راضی بودم ازشون (معمولا سالی دو سه مورد اینطوری پیدا میشن) کاملا مسلمه که این لیست طبق سلیقه من چیده شده بنابراین احتمالش زیاده که در مورد یه سری از کتاب ها کاملا با من مخالف باشین ولی در کل امیدوارم این لیست به دردتون بخوره (به درد خودم جهت آرشیو کردن علاقه مندی هام میخوره) 5 18 یادداشتها محبوبترین جدید ترین فاطمه خوران🇮🇷🇵🇸 1402/9/22 وقتی نهم بودم از نمایشگاه کتابی که ما رو برای بازدید به اونجا برده بودن خریدمش و خوندم. دوستش داشتم و تو دنیای خیالیش غرق میشدم. دلم میخواست خیلی خیلی بیشتر به هر داستان پرداخته میشد و داستان خود اون شاهزاده خانم هم تو کتاب میومد. دلم نمیخواست تموم بشه. عکساشو هم خیلی دوست داشتم. هر کدوم از داستانهاش هم درس و پیامی برای خواننده داشتند تا جایی که یادم هست و صرفا یه داستان کوتاه بی سر و ته مسخره نبودن. خوندنش رو به نوجوونا توصیه میکنم. 0 9 عسل عطائی 1402/3/31 حدود ۱۶ داستان دارد که بسیار آموزنده و زیبا هست به طوری که اصلا دلتون نمیخواد کتاب رو زمین بگذارین. بعلاوه طراحی های بسیار جذاب که به قوه تخیل شما کمک زیادی میکند. 0 2