لیستهای کتاب yasi☆s لیست منتشر کرد. کتاب هایی با حال و هوای برفی❄️ 24 کتاب از اونجایی که داریم کم کم با فصل پاییز وداع میکنیم و وارد فصل زیبای زمستان میشیم خواستم که چند تا کتاب بهتون معرفی کنم که روز های سرد زمستونی حال و هوای دلتون و گرم کنن 🙃💙 23 178 yasi☆s لیست منتشر کرد. این اتفاق ها واقعا رخ داده 16 کتاب لیست کتاب های زیر براساس حقیقت است و تمامی ماجرا های درون کتاب یه روزی در این دنیا اتفاق افتاده👀✍️ 16 109 yasi☆s لیست منتشر کرد. دنیای فانتزی 12 کتاب سفر به اعماق کتاب های ژانر فانتزی 🪄 همراهم بیا تا باهم در دل این سفر زیبا به رویا برویم✨️🔮 0 21 yasi☆s لیست منتشر کرد. ناخودآگاه اشکت را جاری کن 8 کتاب کتاب هایی که ناخودآگاه اشک هایت را جاری می کند و باعث شکستن قلبت می شوند :/ قرار است با این کتاب ها احساس کنیم احساسی به نام عشق پس بیا باهم در اشک هایمان غرق شویم🫧💧 0 10 yasi☆s لیست منتشر کرد. جنایت های شیرین 9 کتاب کتاب های جنایی برگ ریزون🔪🩸:/ 3 10