لیستهای کتاب ماه کوچک لیست منتشر کرد. 1403/3/1 کتاب های ۱۴۰۳ 22 کتاب کتابهایی که امسال میخونم رو در این لیست قرار میدم. کتاب هایی که صوتی شون رو گوش دادم: ۱. و من دوستت دارم ۲. چشم هایش ۳. سفرهای گالیور ۴. عشق سال های وبا 2 18 سیده زهرا رضایی لیست منتشر کرد. 1403/3/13 کتابهای ۱۴۰۳ 55 کتاب این لیست تا پایان سال تکمیل مییابد:) 0 12 ریحان سالاری لیست منتشر کرد. 1403/7/29 بهترین کتابهای زیستن 3 کتاب هنر زندگی کردن 0 0 طهورا✨🥺 لیست منتشر کرد. 1403/6/31 بهترین کتاب نو جوان 3 کتاب بهترین کتاب ها برای دخترانی که تازه به سن نوجوانی رسیدند 🥲✨ 0 1 کتابدار کوچولو لیست منتشر کرد. 1403/4/26 پی دی اف 45 کتاب من در روبیکا پیج و کانالی دارم به اسم کتابخانه کوچک(little library) که در کانال پی دی اف کتاب های زیر رو قرار دادم و هر سری در حال بروز شدن هستن. شما هم اگر به پی دی اف کتابی نیاز دارید که در کانال نیست زیر همین لیست برام بنویسید تا براتون بزارم🙂 3 13 شهروند هاوکینز؛ لیست منتشر کرد. 1403/5/20 آشنایی با رمان هایی درمورد کره ی جنوبی🇰🇷 19 کتاب خیلی از نوجوانان به موسیقی و سریال های کره ای علاقه دارند. آیا ادبیات کره به اندازه ی موسیقی و سریال های کره ای محبوب هستند؟ خیر. اما این دلیل خوبی نیست که بگیم کتاب های کره ای زیبا نیستند. اتفاقا ادبیات کره خیلی متفاوت زیبا هستند. در این این لیست با ۱۹ تا کتاب جالب و متفاوت آشنا میشوید. 5 15 yasyg لیست منتشر کرد. 1403/5/18 at summer🌞🏖️ 7 کتاب تابستون و کتاب 0 1 مینو لیست منتشر کرد. 1402/12/10 دنیاهای جدید 6 کتاب کتابهایی که میخوام بخونم: فابل میخواهم بمیرم ولی دوست دارم دوکبوکی بخورم دمیان خردم کن همه نام ها سقوط دختری از بروکلین روز صفر 0 6 مائده لیست منتشر کرد. 1402/5/20 کتاب های پیشنهادی برای توسعه فردی 9 کتاب کتاب هایی که به شخصه پیشنهاد میکنم برای اینکه بیشتر به خودمون توجه کنیم. 0 15 کاران لیست منتشر کرد. 1402/4/4 ادبیات کره ی جنوبی 12 کتاب ادبیات معاصر کره ی جنوبی 1 28