لیستهای کتاب aysan لیست منتشر کرد. 1403/9/2 ❌کتابهایی که یکبار خواندنش هم زیادی بود ❌ 10 کتاب 💜بسم رب شهدا 💜 کتابهایی که اگر دوباره بخونم، احتمالاً علاوه بر اینکه کتابهای دیگه دسته جمعی اعتراض میکنن خودمم از خودم به دادگاه شکایت میکنم 🫣🥴🥱😐 0 7 فاطمه معروفی لیست منتشر کرد. 1403/9/4 رمان و داستان 30 کتاب لیست رمان و داستانهای عامیانهای که تا کنون خوانده ام 0 4 نگار.ذ لیست منتشر کرد. 1403/7/5 لیست کتابهای ادبیات جهان 24 کتاب برای شروع بهتره از کتابهای نویسندههای معروف کشور خودمون یا اروپا شروع کنیم؟ 0 6 کتابدار کوچولو لیست منتشر کرد. 1403/4/26 پی دی اف 45 کتاب من در روبیکا پیج و کانالی دارم به اسم کتابخانه کوچک(little library) که در کانال پی دی اف کتاب های زیر رو قرار دادم و هر سری در حال بروز شدن هستن. شما هم اگر به پی دی اف کتابی نیاز دارید که در کانال نیست زیر همین لیست برام بنویسید تا براتون بزارم🙂 3 13 Amadeus لیست منتشر کرد. 1403/1/6 ادبیات بینالملل 20 کتاب کتاب هایی که از نویسندگان خوب دنیا خوندم یا میخوام بخونم 0 12 احمد زارع لیست منتشر کرد. 1402/11/1 سینوهه سینوهه. ملت عشق. تاوان عاشقی 8 کتاب پیشنهادی 0 3