لیستهای کتاب Amee لیست منتشر کرد. 1403/5/5 سفر های ۱۴۰۳ 27 کتاب ما با خوندن کتاب ها به دنیاهاشون سفر میکنیم و منم میخوام سفرهای ۱۴۰۳ رو با شما به اشتراک بذارم..... خلاصه بگم لیست کتابایی که امسال(۱۴۰۳) بخونم ،اینجا میاد :) 0 12 kimia لیست منتشر کرد. 1403/6/4 لیست کتابهایی که خیلی قشنگ هستند 6 کتاب کتابهای خیلی قشنگی هستن پیشنهاد میکنم بخونین 0 1 مـاهـ در آغـوشـ خـورشـیـد 🌔 لیست منتشر کرد. 1403/5/3 میخوام از پرتقال بخونم! 77 کتاب این کتاب ها مدتها در پس ذهنم بودن و حالا تصمیم گرفتم ازشون لیست درست کنم البته مجموعه ها از هرکدومشون ۳ تا کتاب گذاشتم البته مجموعه کتاب جادو های همیشگی جلد سوم رو پیدا نتونستم تو بهخوان کنم. البته خوب های بد بد های خوب فقط دو جلدو داشت پرتقال. کتاب های دیگه ای هم هستن ولی بیشتر اینا ... البته کتاب دختر گمشده هم بود که پیدا نکردم... البته بازم هستا... دستبند آرزوها هم کلا دوجلدی منتشر شده فریبکار واقعی هم که کلا دوجلده تمدید میشه 0 20 Pardis لیست منتشر کرد. 1402/6/27 ܥߊܢܚࡅ߳ߊࡍ߭ ِܩࡅ߳ܦ̇ߊࡐࡅ߳ߺߺܙ ܣߊ 7 کتاب داستان هایی از دید کودکان دارای اختلال های روانی و مشکلات مشابه مانند : ( اتیسم ،وسواس های فکری عملی، اختلال خوردن و...) ( ورژن انتشارات پرتقال) 4 18 زهرا شریفی لیست منتشر کرد. 1403/1/25 خوانده شده 23 کتاب این کتاب هارو من حدودا دو یا سه سال پیش خوندم ولی بهترین کتاب پارسال یعنی ۱۴۰۲ سربلند و هر دو در نهایت میمیرند بود 0 4 روشنک:-) لیست منتشر کرد. 1403/1/12 م میخواهم در 1403 بخوانم 21 کتاب تصمیم دارم این کتاب هارو در سال جدید بخوانم. امیدوارم زمانی که لیست <<کتاب هایی که در سال 1403 خواندم>> رو می گذارم، همه این کتاب ها در لیست باشند. 0 3