لیست کتاب والدین باید بخوانند کیانی 1401/10/23 والدین باید بخوانند پدر و مادر های سرزمینم اگه فرزندتون رو دوس دارین این کتابارو بخونید . لیست کتاب ها با خوانش خودم به روز رسانی میشود 15 0 40 1 کتابی که آرزو می کنید والدینتان آن را خوانده بودند: فرزندانتان از اینکه شما این کتاب را خوانده اید، خوشحال خواهند شد فیلیپا پری 3.6 4 2 والدین سمی سوزان فوروارد 3.7 8 3 مادر کافی جو فراست 3.6 9 4 چگونه صحبت کنیم تا کودکان گوش کنند و چگونه گوش کنیم تا کودکان صحبت کنند آدل فیبر 4.5 4 5 کودک کامل - مغز: چگونه کودکانی با دو مغز پرورش دهیم؟ تیناپین برایسن 5.0 1 6 شادترین کودک محله: روانشناسی تربیت کودکان نوپا (از 9 ماه تا 4 سالگی) هاروی کرپ 4.3 11 7 مغز کودک من: از یک سالگی تا چهار سالگی طاهره مهدوی حاجی خوارزمی 4.7 0 8 مغز کودک من: از بارداری تا یک سالگی فاطمه کشوری 4.4 3 9 تربیت جنسی کودکان: از تولد تا نه سال راهنمای والدین و مربیان فاران حسامی 4.5 1